Tomáš Šuhajda Rôzne

Ego, Gipsy Čáve aj športové zápolenia. Vybrali sme NAJ akcie tohto týždňa v Humennom

Ak nechcete voľné chvíle tohto týždňa stráviť výlučne doma v obývačke, nechajte sa inšpirovať redakčným výberom naj podujatí, ktoré sa uskutočnia práve v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Ego, Gipsy Čáve aj športové zápolenia. Vybrali sme NAJ akcie tohto týždňa v Humennom
Zdroj: TASR

Piatok: EGO Live

Slovenský raper Michal Straka – Ego sa po roku vráti do Arena Night Clubu. Meno, ktoré zrejme netreba bližšie predstavovať. V Humennom sa predvedie so svojou live šou už túto piatkovú noc.

Piatok: Gipsy Čáve

Castle Music Club avizuje na piatok skvelú párty, kde budú hrať Gipsy Čáve aj s celou kapelou a to po celú noc. Skupinu z Topoľčian azda najviac preslávil song Topolčanská Zlatokopka s takmer dva a pol miliónmi zhliadnutí.

Sobota: Prvý s druhým

ŠK Gymnázium Humenné si po uplynulom víkende upevnilo prvú priečku v tabuľke prvej volejbalovej ligy Východ a najbližší dvojzápas ich čaká túto sobotu v humenskej športovej hale s aktuálne druhým celkom tabuľky, ktorým je MVK Magnezit Revúca. Štart prvého zápasu je o 10:00 hod., druhý sa začne o dve hodiny neskôr.

Sobota: Posledný zápas jesene

V sobotu odohrajú futbalisti FK Humenné svoj posledný zápas jesene. V predohrávanom kole na domácom ihrisku od 13:00 hod. privítajú Poprad „B“. Pôjde o súboj aktuálne štvrtého celku tabuľky so siedmym.

Sobota: Piknik Park – Linkin Park Tribute Band

Maďarska kapela s repertoárom slávnej americkej rockovej skupiny Linkin Park sa opäť vracia do Humenného, konkrétne do History Art & Music Clubu. Ich koncert si bude možné vychutnať v sobotu od 20:00 hod.

Nedeľa: Paci Pac a kamaráti

Tento týždeň si prídu na svoje aj deti. Do Domu kultúry zavíta v rámci svojho jesenného turné obľúbená dvojica Paci a Pac, ktorá sa hlási s úplne novou šou, plnou chytľavých pesničiek, veselých postavičiek a krásnych kulís. Začiatok o 16:00 hod.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Už ste ju videli? Juniorskú tortu roka 2019, ktorá má tvar kaštieľa, upiekli žiačky Strednej odbornej školy obchodu a služieb (SOŠOaS) v Humennom Simona Kochmová a Anna Gajovská.

Toto je ona: Juniorská torta roka 2019 a jej autorky, žiačky SOŠOaS v Humennom
2
Galéria
Zdroj: SOŠ obchodu a služieb Humenné

Na titulnej fotke: Michal Straka – Ego, archív

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM