Ľubomír Hudačko Krimi

Dych vyrážajúci úkaz na východe: Po meste sa preháňal diviak, zranil dve mladé dievčatá!

Veľké prekvapenie zažili východniari, ktorí z ničoho nič narazili na diviaka. Ten sa preháňal po meste na viacerých miestach, dokonca zranil dve mladé dievčatá!

Ilustračný obrázok k článku Dych vyrážajúci úkaz na východe: Po meste sa preháňal diviak, zranil dve mladé dievčatá!

K dych vyrážajúcej udalosti došlo na východe Slovenska, konkrétne v Poprade. Tam už polícia zaznamenala viacero kurióznych prípadov zvierat preháňajúcich sa ulicami mesta. Najnovším prípadom je diviak, ktorého spozorovalo viacero ľudí. Podľa informácií policajnej hovorkyne Jany Migaľovej, bolo na linku 158 v sobotu v čase okolo 18:40 hodine prijatých viacero oznámení o tom, že v meste bol spozorovaný diviak.

„Videný bol v mestskej časti Poprad Veľká a následne pred mestským úradom, kde aj zranil šestnásťročné dievča a dvadsaťdvaročnú ženu,“ uviedla policajná hovorkyňa s tým, mladšia zo žien bola ošetrená RZP na mieste a staršia bola ošetrená v nemocnici.

„Utrpela ľahké zranenie na ľavom lýtku a po páde mala poranené lakte. Zranenie si nevyžiadalo práceneschopnosť,“ uviedla Migaľová a dodala, že hliadky polície v súčinnosti s mestskými policajtmi vykonávali previerky po diviakovi, ktorého naposledy videli ísť smerom od veľkého kruhového objazdu k OC Max.

O tejto skutočnosti bolo, podľa policajnej hovorkyne, upovedomené aj poľovnícke združenie, pre prípad možného odstrelu diviaka. „Pohyb diviaka v meste už viac zaznamenaný nebol,“ uzavrela Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM