Tomáš Šuhajda Krimi

Dráma v Kamenici nad Cirochou: Zdenko (34) v dome päsťami mlátil ženu (39)!

V jednom z rodinných domov v Kamenici nad Cirochou došlo k poriadnej dráme. Podľa polície tam Zdenko (34) päsťami napadol Danielu (39) a vyhrážal sa jej zabitím!

Ilustračný obrázok k článku Dráma v Kamenici nad Cirochou: Zdenko (34) v dome päsťami mlátil ženu (39)!
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví spáchaného v súbehu s prečinom nebezpečné vyhrážanie. „Na základe doposiaľ získaných dôkazov bolo z uvedených trestných činov vznesené obvinenie 34-ročnému Zdenkovi zo Sniny,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová s tým, že tento muž sa mal v nedeľu od 19-tej hodiny zdržiavať v jednom z rodinných domov na Ul. Záhradnej, v Kamenici nad Cirochou.

„Práve v tomto dome bezdôvodne pristúpil k 39-ročnej Daniele a fyzicky ju napadol. Oboma päsťami ju udieral do oblasti tváre, pričom sa jej opakovane vyhrážal, že ju zabije. Zdenko svojim konaním u Daniely vzbudil dôvodnú obavu o jej život,“ uviedla Migaľová.

Napadnutá žena utrpela podľa slov policajnej hovorkyne zranenia s dobou liečenia 10–14 dní. Obvinený muž je momentálne stíhaný na slobode, no v prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na dva roky.

Foto: ilustračné, zdroj kamenicanadci­rochou.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM