Tomáš Šuhajda Samospráva

Dôveru mu vyjadrilo 1834 Humenčanov: Ivan Hopta dominoval v poslaneckých voľbách, tu sú jeho plány

Jeden deň, dva volebné boje. Ten o primátorskú stoličku síce nevyhral, v poslaneckých voľbách však dostal úplne najviac hlasov spomedzi všetkých kandidátov. Ivan Hopta a jeho prvá povolebná reakcia pre Humenné 24.

Ilustračný obrázok k článku Dôveru mu vyjadrilo 1834 Humenčanov: Ivan Hopta dominoval v poslaneckých voľbách, tu sú jeho plány
Zdroj: Dnes24.sk

Podľa staronového poslanca Ivana Hoptu sa v zastupiteľstve vytvorí skupina ľudí, ktorá bude intelektuálne vybavená na to, aby bola kritickou, ale veľmi konštruktívnou opozíciou voči súčasnému vedeniu mesta.

„Chceme vytvoriť poslanecký klub, ktorý by predkladal alternatívne návrhy ku všetkým problematickým záležitostiam v živote nášho mesta a ktorý by reprezentoval tých občanov Humenného, ktorí nevolili pani Vaľovú. Osobne bol by som rád, ak by atmosféra v zastupiteľstve bola pokojnejšia a pracovnejšia, než v uplynulom období,“ uviedol pre spravodajský portál Humenné 24 Hopta.

Štyri roky v živote človeka ale aj mesta je podľa jeho ďalších slov dosť dlhá doba na to, aby sa prežili v hádkach, ktoré neprinesú úžitok nikomu. „Aké budú, však závisí od každého z nás. Nezabúdajme, že demokracia je aj o tom, že je potrebné z času na čas vypočuť aj názor menšiny. Aj ona totiž môže mať pravdu,“ uzavrel Ivan Hopta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM