Rôzne

Došlo k zmene termínu Humenského jarmoku: Kedy sa uskutoční?

Humenská radnica sa rozhodla pre zmenu v termíne konania tradičného Humenského jarmoku. Pozrite si, kedy sa toto obľúbené podujatie uskutoční.

Ilustračný obrázok k článku Došlo k zmene termínu Humenského jarmoku: Kedy sa uskutoční?
Zdroj: Dnes24.sk

Humenská radnica sa rozhodla tradičný Humenský jarmok presunúť v kalendári z augusta na september. Konkrétne sa XXX. ročník Humenského jarmoku uskutoční v dňoch 13. – 14. septembra.

„Jeho okrúhle výročie sa po prvýkrát spojí s rovnako dôležitým dátumom osláv Pamätných dní mesta Humenné, ktoré sa uskutočnia 13. – 15. septembra 2019,“ uviedla Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

Doplnila, že XXIV. Humenské vianočné trhy ostávajú nezmenené a budú sa konať 6. – 7. decembra.

Obe podujatia však čaká ešte jedna spoločná zmena. Obľúbená gastro zóna sa presunie z Gorkého ulice bližšie k amfiteátru. Teda podobne, ako to bolo v minulosti.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Reč je síce už o Humenskom jarmoku, ale v ostatných dňoch mesto žilo prvou väčšou tohtoročnou akciou – Švejkovymi dňami. Pozrite si v pripojenej galérii fotky z ich úvodu.

Humenné ožilo pivným festivalom: Nenechajte si ujsť fotky z námestia
15
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM