Krimi

Dopravná nehoda v Humennom: Na Družstevnej došlo k stretu autobusu s nákladiakom

Takáto „pamiatka“ ako vidíte na fotkách zostala po dopravnej nehode v Humennom. Na Družstevnej došlo k stretu medzi autobusom a nákladiakom.

Ilustračný obrázok k článku Dopravná nehoda v Humennom: Na Družstevnej došlo k stretu autobusu s nákladiakom
Zdroj: Dnes24.sk

V Humennom na Družstevnej ulici, kde je v oboch smeroch dvojpruhová cesta, došlo k dopravnej nehode medzi autobusom a nákladným motorovým vozidlom. Obe vozidlá jazdili smerom z Brekova do centra mesta.

„Vodič autobusu jazdiaci v ľavom jazdnom pruhu prednou pravou časťou narazil do zadnej ľavej časti nákladného vozidla, jazdiaceho v tom čase v pravom jazdnom pruhu. Následkom tohto stretu nákladné vozidlo zišlo mimo cestu po pravej strane v smere svojej jazdy a narazilo do stĺpa verejného osvetlenia,“ priblížila priebeh nehody prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

K nehode došlo ešte v pondelok v čase o 22:15, po nej nastal na uvedenej aj priľahlých uliciach výpadok elektrickej energie. „Po nehode boli obaja vodiči podrobení dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. K zraneniu osôb nedošlo,“ uviedla policajná hovorkyňa.

Celkovú škodu na vozidlách vyčíslili na 29 200 eur. „Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu Okresného riaditeľstva Policajného zboru V Humennom začal trestné stíhanie pre prečin poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia,“ doplnila Migaľová.

Na Družstevnej došlo k stretu autobusu s nákladiakom
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM