Tomáš Šuhajda Krimi

Dominik (17) ako hrdina z akčného filmu: Zlodej sa 2-krát vlámal do domu, on ho chcel dostať!

Neznámy zlodej vnikol do rodinného domu, v ktorom sa nachádzal 17-ročný chlapec. Keď to zistil, utiekol. Vrátil sa však späť, tentoraz aj s kuklou na hlave.

Ilustračný obrázok k článku Dominik (17) ako hrdina z akčného filmu: Zlodej sa 2-krát vlámal do domu, on ho chcel dostať!
Zdroj: Webnoviny.sk

Incident sa odohral 18.6. najprv v čase okolo 18:00 hod., keď doteraz presne nestotožnený páchateľ vnikol do rodinného domu na ul. Nad Cirochou v Snine.

„Vo vnútri potom vyšiel na prvé poschodie, kde bol vyrušený synom (17r.) majiteľa rod. domu, ktorý sa v tom čase nachádzal doma. Po vyrušení páchateľ z domu cez zadné vchodové dvere vybehol a ušiel cez zadný dvor na neznáme miesto,“ opísal situáciu pre portál humenne24.sk krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Chcel ho chytiť

Tu však dráma ešte len začala. O pol hodiny neskôr sa všetko zopakovalo. S tým rozdielom, že neznámy páchateľ mal už na hlave čiernu kuklu. 17-ročný Dominik ho však opäť vyrušil a tentoraz zlodeja nechcel nechať ujsť.

Nôž v ruke

„Po vyrušení páchateľ, ktorý už bol maskovaný čiernou kuklou na hlave, znova utekal k zadným vchodovým dverám, ktoré boli už z vnútra uzamknuté, kde pri odomykaní týchto dverí bol poškodeným dostihnutý a počas toho, ako sa poškodený snažil páchateľa zadržať kopnutím, sa páchateľ zahnal rukou, v ktorej držal pravdepodobne malý nožík a týmto zasiahol 17-ročného syna majiteľa domu v oblasti kolena pravej nohy a následne ušiel,“ informoval Džobanik.

Mladý syn majiteľa domu mal šťastie, páchateľ mu spôsobil len drobnú reznú ranu s dobou liečenia približne 6 dní. Škoda na majetku nevznikla.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM