Tomáš Šuhajda Rôzne

Domaša sa vie postarať o nádherné zážitky: 10 skvelých fotiek, ktoré vás o tom okamžite presvedčia

Písal sa rok 1962, keď sa začalo s výstavbou obrovskej priehrady na východnom Slovensku. Odvtedy si Domaša prešla kadečím. No nielen ona, ale aj jej návštevníci, ktorí k nej okrem oddychu a zábavy chodia aj za všakovakými zážitkami.

Ilustračný obrázok k článku Domaša sa vie postarať o nádherné zážitky: 10 skvelých fotiek, ktoré vás o tom okamžite presvedčia
Zdroj: Dnes24.sk

Domaša, Domaša ty ši pýcha naša… Slová v pesničke, ktorú na východe nikomu netreba predstavovať. A aj keď známa priehrada v očiach mnohých už nie je to čo bývala, stále ju možno považovať za obľúbené letovisko a to v rámci celého Slovenska.

Cestu k nej si každoročne nájde množstvo ľudí. Niektorí kvôli oddychu, iní prichádzajú za zábavou. Bonusom je slnenie a dávka pocitu, ako by ste boli pri mori. Tým to ešte nekončí. Opekačky, grilovačky, chatovačky… To všetko prináša absolútne odreagovanie. Okrem toho sa z Domaše odnášajú nezabudnuteľné zážitky. Zažijete ich pri vodných radovánkach, člnkovaní, no svoje o nich vedia hovoriť aj takí rybári s úlovkami v rukách.

Ani tento rok nebudú na Domaši chýbať rôzne akcie. Na svoje si prídu priaznivci windsurfingu aj dvojkolesových bezmotorových tátošov. Okrem toho sa to na Domaši bude hemžiť krásnymi ženami. Obľúbené letovisko i počas tejto sezóny spozná svoju kráľovnú krásy. Po roku sa tak opäť blížia nezabudnuteľné momenty, ktoré známa priehrada ponúka tým, ktorí si ju obľúbili, počas horúcich letných dní.

Prinášame vám 10 fotiek, ktoré hovoria za všetko. Zážitky, aké sa dajú zažiť práve na Domaši!

Domaša sa vie postarať o krásne zážitky: 10 fotodôkazov z obľúbeného letoviska
10
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM