Tomáš Šuhajda Rôzne

Dokument 38 vyvolal veľký záujem a pôjde opäť: V kine Fajn ho videlo už toľkoto ľudí!

Pre tých, čo ešte neboli, no dokument o slovenskej hokejovej legende Pavlovi Demitrovi by si chceli pozrieť, dobrá správa. Film vyvolal v Humennom veľký záujem a kino Fajn sa ho chystá zreprízovať.

Ilustračný obrázok k článku Dokument 38 vyvolal veľký záujem a pôjde opäť: V kine Fajn ho videlo už toľkoto ľudí!
Zdroj: Dnes24.sk

Záujem o premietanie dokumentu 38 bol v Humennom naozaj veľký, za tri dni premietania ho v kine Fajn videlo 897 divákov, uviedla pre Humenné24 Katka Matuškovičová z Mestského kultúrneho strediska.

A práve kvôli veľkému záujmu sa bude v humenskom kine film o Pavlovi Demitrovi premietať opäť, a to v dňoch 1. 10. a 8. 10. o 17:30.

Pocta hokejovej legende

Dokument zachytáva jednotlivé momenty zo života Pavla Demitru. Prvá časť sa venuje jeho kariére v NHL, druhá jeho pôsobeniu v národnom tíme. Tretiu časť nahrali počas cesty na miesto leteckého nešťastia, ktoré sa Demitrova manželka Majka odhodlala prvýkrát navštíviť až počas nakrúcania filmu.

Tvorcovia v snímke použili unikátne archívne zábery, exkluzívne materiály z archívu NHL a osobné výpovede. Film je bez komentára, udalosti prerozprávali Paľovi blízki ľudia a jeho manželka. 

Film o legendárnom Pavlovi Demitrovi: Kedy pôjde dokument 38 v kine Fajn?
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM