Krimi

Dohra potýčky v bare: Dvoch mladých Humenčanov (obaja 26) obvinili z výtržníctva

Obvinená dvojica mladých Humenčanov mala podľa polície slovne a potom aj fyzicky napadnúť v jednom z humenských barov skupinku štyroch hostí.

Ilustračný obrázok k článku Dohra potýčky v bare: Dvoch mladých Humenčanov (obaja 26) obvinili z výtržníctva
Zdroj: TASR

Z prečinu výtržníctva obvinili vo štvrtok (1.5.) humenskí policajti dvoch 26-ročných Humenčanov. Obvinená dvojica mala podľa polície napadnúť začiatkom februára tohto roku v jednom z humenských barov skupinku štyroch hostí.

„Jeden z obvinených ich začal najprv slovne urážať a keď sa všetci presunuli, začal do dvoch z nich strkať, pričom jedného aj zvalil na zem a udieral ho do celého tela,“ uviedol pre Humenné24 krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Podľa ďalších slov policajného hovorcu, druhý obvinený sa medzitým pohádal s ďalším zo skupinky hostí a potom ho udrel päsťou do tváre, zvalil na zem, kde mu päsťou uštedril ešte niekoľkokrát rán do nosa.

„Prvý obvinený v roztržke pokračoval ďalej a na zem zvalil ďalšieho muža a držal ho v oblasti krku. Keď sa poškodený vyslobodil z jeho zovretia, tak všetci odišli preč po Ul. Partizánskej, kde po krátkej chvíli k nim znova došiel prvý obvinený a opakovane do nich strkal rukami,“ opísal priebeh celého incidentu Džobanik.

Doplnil, že dvaja z napadnutých hostí utrpeli zranenia s dobou liečenia do 5 resp. 3 dní.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM