Zuzana Ročeňová Rôzne

Dlhoočakávaný saunový svet na Šírave už onedlho: Koľko si priplatíme na vstupnom?

Thermal park na Šírave, ktorý ponúka oddych nie len v letných mesiacoch, už o pár dní otvorí brány očakávaného saunového sveta. My sme zisťovali čo všetko je pre návštevníkov nachystané a koľko to bude stáť našu peňaženku.

Ilustračný obrázok k článku Dlhoočakávaný saunový svet na Šírave už onedlho: Koľko si priplatíme na vstupnom?
Zdroj: Dnes24.sk

Štart saunového sveta a wellnessu je naplánovaný na 6. decembra, na Mikuláša. Celý komplex služieb je navrhnutý tak, aby splnil očakávania aj tých najnáročnejších wellness turistov a rozhodne sa máme na čo tešiť.

Programy s vyškolenými saunovými majstrami

Pre verejnosť sú už nachystané rôzne sauny, saunové ceremoniály, masážne sprchy, ľadopád, ochladzovaní bazén a množstvo ďalších atrakcií. Investor Juraj Naščák sľubuje, že každý návštevník si rozhodne príde na svoje. „Vo Wellness centre máme pripravené rôzne sauny – Fínsku saunu, Infra saunu, Bylinkovú saunu či Parnú saunu. Návštevníci budú mať k dispozícii aj suchý a mokrý Kneippov kúpeľ, Vírivku a masážne sprchy.“

Nebudú chýbať vyškolení odborníci v oblasti wellnessu a sauny. „Robíme všetko pre to, aby sme návštevníkom ponúkali špičkové služby – pripravili sme ponuku saunových programov, ktoré budú viesť vyškolení saunoví majstri,“ prezradil Naščák.

Aké bude vstupné?

Koľko nás to bude stáť na vstupnom? „Služby Wellness a Saunového sveta budú našim návštevníkom prístupné za doplatok k vstupu do Vodného sveta. Základná cena pri jednorázovom vstupe bude 4 eur. Je pripravený aj akciový štvorhodinový vstup do vodného sveta a wellness, za zvýhodnené vstupné 15 eur,“ povedal Naščák.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM