Tomáš Šuhajda Šport

Divoká športová sobota: ŠK Chemes privíta rakúskeho majstra, lákadlom aj humenská hokejová mašina!

Futbalisti už ukončili jesennú časť sezóny, Humenčania sa však aj tak môžu tešiť tento víkend na 3 športové vrcholy. Najväčším lákadlom bude zrejme volejbal, ďalšie víťazstvo si bude chcieť pripísať humenská hokejová mašina... Športový fanúšik si musí vybrať.

Ilustračný obrázok k článku Divoká športová sobota: ŠK Chemes privíta rakúskeho majstra, lákadlom aj humenská hokejová mašina!
Zdroj: Dnes24.sk

Majster Rakúska

V 5. kole Stredoeurópskej volejbalovej ligy (MEVZA) privíta v sobotu 16. 11. domáci ŠK Chemes aktuálneho majstra Rakúska Posojilnicu AICH/DOB. Tí štartujú túto sezónu aj v prestížnej Lige majstrov. Začiatok zápasu je naplánovaný na 18:00, hrá sa v Mestskej športovej hale.

VIDEOreport z predošlého domáceho zápasu ŠK Chemes nájdete TU!

Hokejová mašina

6 zápasov a 6 víťazstiev. To je MHK Bemaco Humenné v tejto sezóne. Úspešnú sériu budú určite chcieť humenskí hokejisti natiahnuť aj v 7. kole. Na domácom ľade privítajú Brezno. Hrá sa taktiež v sobotu 16.11., zápas začína o 17:30 hod. Humenský športový fanúšik sa musí teda rozhodnúť, či jeho kroky poputujú do športovej haly alebo na susedný zimák.

Čítajte tiež – Kvalitný hokej v Humennom láka stále viac: TAKTO predídete fronte na lístky!

Basketbalisti skôr

V sobotu nastúpia doma aj basketbalisti 1. BK Humenné, už od 14:00 budú o body bojovať s Levočou. Zápas sa odohrá v Mestskej športovej hale.

Posledný zápas humenským basketbalistom nevyšiel, čítajte viac!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM