Rôzne

Dediny z okresu Humenné v súťaži o NAJ obec? Týmto 5 z nich sa darilo najlepšie!

O titul NAJ obec Slovenska 2017 bojovali aj tie naše. Pozrite si, ktoré dediny z Humenského okresu sa v internetovom hlasovaní umiestnili najvyššie.

Ilustračný obrázok k článku Dediny z okresu Humenné v súťaži o NAJ obec? Týmto 5 z nich sa darilo najlepšie!
Zdroj: TASR

Súťaž o NAJ mesto a obec Slovenska 2017 sa skončila. A definitívne výsledky sú už známe. O tom, ako sa darilo Humennému sme vás už informovali. Čo ale naše obce? Posvietili sme si na výsledkovú tabuľku…

Predstavme si najprv ale slovenské dediny, ktoré sa umiestnili v súťaži na tých vôbec najvyšších priečkach. NAJ obcou Slovenska 2017 sa stal Halič. Strieborná pozícia patrí obci Vinodol a bronzová dedine Spišské Tomášovce.

A teraz už poďme na dediny z okresu Humenné. Ktorým sa v tejto súťaži v konkurencii 2 785 obcí darilo najlepšie? Najvyššiu priečku sa podarilo obsadiť obci Závada, patrí jej konkrétne 78. miesto. Na 164. priečke sa umiestnilo Udavské, na 185. Adidovce, 193. miesto patrí Baškovciam a prvú päticu dedín v rámci nášho okresu uzatvára Kamenica nad Cirochou na 197. priečke.

Súťaž o NAJ mesto a obec Slovenska každoročne organizuje portál slovakregion.sk a prebieha formou internetového hlasovania. V rámci 7. ročníka súťaže bolo možné hlasovať od 1. apríla do 31. októbra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM