Rôzne

Dediny súťažia o tú NAJ: Týmto 5 obciam z okresu Humenné sa zatiaľ darí najviac

Celkovo 2 785 dedín súťaží v internetovom hlasovaní o tú NAJ. A medzi nimi aj tie z Humenského okresu. Ktorým z nich sa zatiaľ darí najviac?

Ilustračný obrázok k článku Dediny súťažia o tú NAJ: Týmto 5 obciam z okresu Humenné sa zatiaľ darí najviac
Zdroj: TASR

Internetový portál slovakregion.sk aj tento rok vyhlásil súťaž o NAJ mesto a obec Slovenska. Na zápolenie miest sme sa na našom spravodajskom portáli pozreli len nedávno.

Teraz sme však zaostrili na priebežný rebríček obcí. Prvé miesto aktuálne okupuje Sedliacka Dubová, naháňajú ju Smižany a prvú trojicu uzatvára obec Spišské Tomášovce. Nás ale prirodzene zaujímalo aj to, ako sa darí obciam z Humenského okresu.

Na najvyššej priečke v rámci obcí nášho okresu sa momentálne nachádzajú Adidovce, konkrétne im patrí 73. miesto. Za nimi nasleduje Brekov, ktorý sa nachádza na priečke č. 77. Len o dve miesta nižšie, na 79. priečke, sú Koškovce. 82. miesto patrí Brestovu a hneď za ním sa na 83. mieste držia Hankovce.

Poradie sa pochopiteľne môže až do úplného konca súťaže meniť a ovplyvniť ho môžete aj vy. Zahlasovať za niektorú z obcí môžete na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia a odovzdať hlas tomu istému mestu je možné maximálne jedenkrát za hodinu.

Zvíťazí obec, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky budú zverejnené 5. novembra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM