Rôzne

Ďalšie neďaleké kúpalisko otvára svoje brány: Tešte sa aj na kúpanie pod hviezdami

Letná lokalita, ktorá si získala v ostatných rokoch aj nemálo Humenčanov. Obľúbené kúpalisko v scenérii Vihorlatských vrchov štartuje letnú sezónu.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšie neďaleké kúpalisko otvára svoje brány: Tešte sa aj na kúpanie pod hviezdami
Zdroj: Barnova rika

Športovo–rekreačný areál Barnova rika v neďalekej obci Zemplínske Hámre štartuje v piatok 23. júna o 13:00 hod. letnú sezónu. Ako pre náš spravodajský portál uviedli priamo z miesta, do konca júna budú bazény spustené od 13:00 hod. a od 1.júla od 09:30–18:00 hod. Nočné kúpanie bude od 19:00–22:00 hod. Cenník vstupného sa oproti minulej sezóne nezmenil.

Areál, ktorý je umiestnený v scenérii Vihorlatského pohoria, je relaxačným centrom obce. Návštevníci tu majú možnosť nielen kúpania sa, ale aj športovania či grilovania v prírode. Obec Zemplínske Hámre zmenila nevyužívanú lokalitu, kde pred rokmi končil nepotrebný odpad, na oddychový areál Barnova rika z vlastných zdrojov. Tohtoročná sezóna je deviatou v poradí.

Bazén s dĺžkou 25 metrov ponúka štandardné služby, jeho kapacita predstavuje niečo vyše 100 ľudí. Návštevníci majú k dispozícii tiež detský bazén, saunu, multifunkčné ihrisko, ale aj bufetové zariadenie a iné doplnkové služby.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM