Rôzne

Čo zažiť v Humennom počas najbližších dní? Vyberte si spolu s nami

Aké zaujímavé akcie zažiť v našom meste počas tohto týždňa? Vyberte si spolu s nami vďaka tipom našej redakcie...

Ilustračný obrázok k článku Čo zažiť v Humennom počas najbližších dní? Vyberte si spolu s nami
Zdroj: Dnes24.sk

Pondelok: Humenská hudobná jar

Už v pondelok sa v koncertnej sieni humenského zámku uskutoční klavírny recitál Matyáša Nováka a to v rámci 58. ročníka Humenskej hudobnej jari. Začiatok podujatia je naplánovaný na 18:30 hod.

Štvrtok/sobota: Beach Bum

Vo štvrtok a v sobotu, vždy o 19:30 hod., dáva humenské Kino Fajn americkú komédiu Beach Bum. Popis: Hlavný hrdina (Matthew McConaughey) vyzerá ako plážový povaľač, správa sa ako plážový povaľač a zo všetkého najviac to aj je plážový povaľač a vagabund. Večne je pod vplyvom čohokoľvek omamného, ​​čo je práve po ruke, a žije vo veľkom štýle mimo akýchkoľvek pravidiel. Životom prechádza podľa vlastne vytvorených pravidiel a hovorí si Moondog. K tomu je ale básnik a je až nechutne bohatý. Občas si na to dokonca spomenie, rovnako ako na to, že má dcéru a ženu (Isla Fisher), ktorá ho miluje a súčasne podvádza so slávnym Snoop Doggom.

Piatok: Literárny večer

V kaviarni CheckMate sa v piatok o 18:00 hod. uskutoční ďalší zo série Literárnych večerov, ktorý bude tentoraz venovaný českému spisovateľovi Milanovi Kunderovi. Chýbať nebude čítanie úryvkov a kvíz o knižnú cenu.

Sobota: Motorky na námestí

Bude sa na čo pozerať. Miestni motorkári v sobotu oficiálne zahája sezónu a akcia sa uskutoční opäť aj na humenskom námestí, ktoré zaplaví more motoriek. Čaká nás interesantné motorové divadlo… (Strenutie motorkárov o 9:30 hod. a spanilá jazda námestím o 11:00 hod.) Viac info tu.

Sobota: Míľa pre mamu

Celoslovenské podujatie Míľa pre mamu sa uskutoční v sobotu 11. mája 2019 aj v našom meste. A to konkrétne na Hubkovej, kde sa črtá atraktívne popoludnie plné rôznych aktivít. Registrácie budú prebiehať od 14:00 hod. Viac info tu.

Sobota: Martin Geišberg & Daniel Špiner

Do Adel cafe si môžete prísť v sobotu od 18:00 hod. vychutnať koncert Martina Geišberga a Daniel Špinera s piesňami známymi aj novými, poéziou aj improvizáciou. Organizátor avizuje uvoľnenú atmosféru, hlboké texty a občas aj slzy zo smiechu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Jedno z podujatí sa uskutoční aj v lesoparku Hubková, ktorá dýcha jarou… Veď pozrite si zábery vo videu…

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM