Rôzne

Čo zažiť tento týždeň? Sledujte, aj toto sa bude diať v Humennom

Nový týždeň je tu a ak radi plánujete, neprehliadnite redakčný výber top podujatí, ktoré sa v Humennom počas najbližších dní uskutočnia.

Ilustračný obrázok k článku Čo zažiť tento týždeň? Sledujte, aj toto sa bude diať v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Pon/Štv/Ned: Ten, kto ťa miloval

V pondelok, štvrtok aj v nedeľu, vždy o 19:30 hod., dáva Kino Fajn českú komédiu Ten, kto ťa miloval. Popis: Komediálne ladený príbeh je zasadený do prostredia predvianočného zhonu známeho kúpeľného mesta. Hlavným rozprávačom príbehu by mal byť po správnosti kpt. Kalina – nepodplatiteľný policajt, milujúci manžel, skvelý otec a báječný syn svojej matky v jednej osobe, keby však iróniou osudu hneď na začiatku deja neumrel pri autonehode spôsobenej zlým výberom pneumatík. O mŕtvych len v dobrom, ale na zosnulého Kalinu začínajú na povrch vyplávať minimálne podozrivé skutočnosti vrátane okolností jeho smrti. Stačí pár nechcených indícií, fotiek, mierneho ohovárania zo strany blízkych a jeho manželke sa zrúti svet dlho neotrasiteľnej dôvery. Predsa nemôže uveriť tomu, že by jej bol jej milovaný manžel neverný s policajnou konfidentkou Irenou, akokoľvek tomu nasvedčujú najrôznejšie nájdené dokumenty. Ako dlho? A ako mohla byť taká slepá?

Utorok: Cestovateľský večer – Tajomná Antarktída

V utorok sa v kaviarni CheckMate koná ďalší cestovateľský večer. A tentoraz na tému Tajomná Antarktída. Začiatok podujatia je naplánovaný na 18:30 hod.

Streda: Humenné – Prešov

V stredu sa na humenskom zimnom štadióne odohrá východniarsky derby zápas prvej hokejovej ligy MHK Humenné – HC Prešov. Úvodné buly hodí rozhodca o 17:30 hod.

Piatok: Ego

Po vypredanej jarnej šou v rámci Precedens Tour sa do Arena Night Clubu už tento piatok vráti slovenský raper Michal “EGO” Straka. Ak zvyknete počúvať jeho debutový album alebo ďalšie novinky, ktoré odvtedy vyšli, máte sa na čo tešiť. Začiatok akcie o 21:00 hod.

Sobota: Longital & Says

V History Art & Music Club je v sobotu na programe dvojkoncert kapiel Longitail, ktorá je už stálicou slovenskej nezávislej hudobnej scény a Says, ktorej lídrom je rodený Humenčan Dominik Kitko. Začiatok o 20:30 hod.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM