Rôzne

Čo zažiť cez víkend v našom meste a okolí? Nechajte si poradiť...

Víkend už odštartoval a ak ešte nemáte vlastné plány, nechajte si poradiť, čo zaujímavé počas neho môžete zažiť v Humennom a okolí. Tu sú naše tipy na podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Čo zažiť cez víkend v našom meste a okolí? Nechajte si poradiť...
Zdroj: Dnes24.sk

Koncert pod hviezdami

Zaujímavý zážitok môže návštevníkom priniesť podujatie s názvom Hráme pod hviezdami, ktoré sa uskutoční v sobotu v areáli skanzenu v Humennom. Okrem hudby swingu aj iných žánrov (o.i. Katka Koščová) sa budú pozorovať hviezdy a vypučiť si bude možné odborné výklady astronómov. Podujatie začína o 19:00 hod. Viac info nájdete tu.

Futbal: FK Humenné

V sobotu hrá líder 4. ligy Sever dospelí VsFZ a teda FK Humenné na domácom ihrisku proti mužstvu z Raslavíc, ktoré takisto okupuje hornú polovicu tabuľky. Potvrdí Humenné svoju pozíciu? Úvodný hvizd rozhodcu zaznie o 15:30 hod.

Deň sv. Huberta

Presuňme sa do neďalekých Medzilaboriec. Práve tam sa tento rok uskutoční Deň sv. Huberta a to v nedeľu. Podujatie sa začne o 9.00 hod. svätohubertskou bohoslužbou. Návštevníci budú môcť vidieť tradície a zvyky poľovníkov, pripravené je tiež vystúpenie sokoliarov, historický šerm i folklór. Viac sa dočítate tu.

Cyklistické preteky

Na Domaši, v rekreačnej oblasti Dobrá, odštartujú v nedeľu cyklistické preteky. Pre pretekárov sú pripravené podľa kategórií 127 či 67 kilometrov dlhá trasa. A ak sa vám nechce ísť sa pozrieť až na Domašu, nevadí, obe trasy totiž povedú aj cez Humenné. Viac info nájdete tu.

Srdcu nerozkážeš

V humenskom Kine Fajn dávajú v nedeľu o 19:30 hod. americkú romantickú komédiu Srdcu nerozkážeš. Vysokohodnotená komédia bola natočené podľa skutočnej udalosti.

Kumail je stand-up komik, príležitostný vodič Uber taxi a najväčší fanúšik Aktov X. Emily študuje psychológiu, má zmysel pre humor a rozhodne sa teraz nechce viazať. Teda aspoň do chvíle, než vyrazí na večer stand-up komikov. Duchaprítomný Kumail Emily okamžite padne do oka a aj keď obaja tvrdia opak, skoro je jasné, že nepôjde o záležitosť na jednu noc. Nádejne sa rozvíjajúci vzťah, ale naruší záhadná choroba, ktorá Emily uvrhne do umelého spánku… Až v nemocnici sa stretne Kumail s jej svojráznymi rodičmi, ktorí sa napriek začiatočnej nedôvere s Kumailom postupne zbližujú, čo generuje množstvo vtipných situácií.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM