Rôzne

Čo zažiť cez víkend v Humennom? Tipy na podujatia od piatka až do nedele

Pred nami je prvý novembrový víkend. Čo počas neho zažiť v našom meste? Prinášame vám redakčné tipy na akcie od piatka až do nedele.

Ilustračný obrázok k článku Čo zažiť cez víkend v Humennom? Tipy na podujatia od piatka až do nedele
Zdroj: Dnes24.sk

Peter „ARMSTRONG“ Ondria

Na tento piatok si Karpatia Bar pripravil špeciálny večer pre svojich návštevníkov. Vychutnať si môžete prísť vystúpenie speváka Petra ARMSTRONGA Ondriu. Okrem toho tam v jeden a ten istý večer zažijete aj tanečnú zábavu s kapelou TRION a Oldies Dj.

Majstrovstvá Slovenska v nohejbale

Na svoje si prídu cez víkend aj športoví fanúšikovia. Začneme tým, že v Mestskej športovej hale sa v sobotu uskutoční nie hocijaký turnaj – Majstrovstvá Slovenska. A to v nohejbale mužov – jednotlivcov. Zápasy sa začnú od 9:00 hod.

Hokej: Humenné – Gelnica

Hokejisti MHK Humenné odštartovali uplynulý víkend 4-zápasovú sériu domácich zápasov a tak ich túto sobotu čaká druhý v poradí. Na svojom ľade privítajú HC Rebellion Gelnica. Potvrdia domáci prvé miesto v tabuľke? Úvodné buly hodí rozhodca o 17:30.

Hviezda Nostalgie

V sobotu večer sa v Nostalgia Music Pube uskutoční druhé kolo súťaže amatérskych kapiel a interpretov všetkých hudobných žánrov s názvom Hviezda Nostalgie. A v rámci neho sa predstavia L4ST (crossover metal, Prešov) My way (grunge-rock, Snina) a Tibor Koszkowski (alternativ, Humenné). Prvá kapela začína o 18:30 hod., pričom poradie sa žrebuje na mieste.

Tip do kina

Humenské Kino Fajn bude v nedeľu od 17:30 premietať dokumentárny film Mečiar. Ak vám to nevyjde, dávať ho budú aj v pondelok večer. A tu je popis k filmu: Film Mečiar je spoveďou mladej režisérky Terezy Nvotovej o Vladimírovi Mečiarovi a o vplyve, ktorý mal tento politik na slovenskú spoločnosť, ale aj na život samotnej Terezy. Keď v roku 1989 padol v Československu totalitný komunistický režim, mala Tereza jeden rok. Lídri Nežnej revolúcie sa vtedy rozhodli usporiadať konkurz na ministra vnútra, do ktorého sa prihlásil Vladimír Mečiar, v tom čase neznámy podnikový právnik zo slovenského vidieka. Vladimír Mečiar sa po úspechu v konkurze dostáva až na politický vrchol, odkiaľ vládne krajine radom diskutabilných praktík.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM