Kultúra

Čo sa chystá? 3 hviezdne predstavenia, ktoré môžete zažiť v humenskom kulturáku

V Humennom vlastné divadlo nemáme, no občas sem zavítajú naozaj hviezdne predstavenia. K videniu sú v divadelnej sále Kultúrneho domu. Aj v dohľadnej dobe sa niečo také chystá. 3 predstavenia, ktoré by nemali ujsť vašej pozornosti. Vyberiete si?

Ilustračný obrázok k článku Čo sa chystá? 3 hviezdne predstavenia, ktoré môžete zažiť v humenskom kulturáku
Zdroj: Dnes24.sk

Aj muži majú svoje dni

12. marec. Do Humenného zavíta predstavenie Aj muži majú svoje dni. Komédia s hviezdnymi mužskými hereckými menami. Vstupné je 13 eur. Hrajú: Branislav Deák, Ján Jackuliak/Marián Mitaš, Gregor Hološka, Milan Bahul. Réžia: Martin Mňahončák.

Porozumieť ženám? Nemožné(?). Nahliadnite za oponu večných mužských únikov a priblížení sa svetu žien a riešenia dilemy: s nimi alebo bez nich? Rozohrané situácie prinesú množstvo zábavných momentov, nečakaných zvratov a zápletiek a možno aj odpoveď na otázku, či je vôbec možné žiť bez žien a ich večných mánií. Štyria sexi muži ponúkajú svoj návod.

Šialené nožničky

15. apríl. A opäť komédia. Tentoraz ale kriminálna s názvom Šialené nožničky. Vstupné bude taktiež 13 eur. Hrajú: Peter Kočiš alebo Marcel Ochránek, Karin Olasová, Dušan Szabo, Marek Majeský, Jana Valocká alebo Lucia Vrablicová, Juraj Hrčka alebo Erik Peťovský.

Kadernícky salón „Šialené nožničky", ktorý vedie majster hrebeňov a nožničiek Tony Kulma, má exkluzívnu klientelu a teší sa veľkej obľube u zákazníkov. Vysoko profesionálne renomé je však náhle ohrozené. V byte nad salónom sa nečakane udeje vražda. Všetci sú podozriví, zamestnanci aj klienti. Kto je však ten pravý?! Vyšetrovania sa chopí polícia a… Publikum.

Atlantída

24. máj. Návštevníci divadelnej sály Domu kultúry budú sledovať muzikál Atlantída. Jeho autorom je okrem Petra Pavlaca aj známy Zemplínčan Ján Ďurovčík. Vstupné v predpredaji je 29 eur, na mieste bude 33 eur.

Muzikál so slávnymi hitmi Miroslava Žbirku o skupine mladých ľudí, ktorí sa vydali hľadať bájnu Atlantídu, aby vplyvom okolností našli sami seba. Autormi predstavenia sú Ján Ďurovčík a Peter Pavlac.

Zdroj: Mestské kultúrne stredisko Humenné

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM