Tomáš Šuhajda Rôzne

Čo robila partia mladých na streche 13-poschodovej bytovky v Humennom? VIDEO!

Partia mladých na streche 13-poschodovej bytovky... Aj takýto pohľad sa vám mohol naskytnúť v Humennom na Laboreckej ulici... Znie to síce dramaticky, ale pozor, článok nie je v kategórii Krimi a nezasahovala ani len mestská polícia, aby partiu dala do laty. :-)

Ilustračný obrázok k článku Čo robila partia mladých na streche 13-poschodovej bytovky v Humennom? VIDEO!
Zdroj: YouTube.com

Všetko bolo totiž vopred dohodnuté a na streche trinásť poschodovej bytovky na Laboreckej ulici sa natáčal film. A nielen tam. Daniela Kontuľa a spol. ste mohli stretnúť natáčať napríklad už aj vo vlaku či pod Lackovským mostom…

Prvý film natočený v Humennom zožal úspech, bol to jedinečný projekt. Opakovaný vtip však už nie je vtipom, čo si autori plne uvedomujú, a tento ďalší nebude mať len iný scenár či hercov, film chcú jeho autori totiž posunúť na novú úroveň. Makajú na 200%… „Zatiaľ ide všetko bez väčších problémov, tým najväčším je azda počasie. Predpovede niekedy nevyjdú… Pri natáčaní v Michalovciach, keď sme už všetko rozložili, sa zrazu spustil dážď,“ opisuje Dano.

O čom bude film, aká zápletka nás čaká, zatiaľ jeho autori prezrádzať nechcú, poznamenali však, že pôjde o rodinný film, opäť najmä pre mladých, no nájdu sa v ňom aj staršie ročníky. Premiéru bude mať v decembri a okrem Humenného by sa mal film dostať aj do kín v Michalovciach či vo Vranove.

Pozrite si vo videogalérii backstage zábery z natáčania nového filmu!

Pozrite si backstage zábery z natáčania nového filmu!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM