Rôzne

Čo ponúkne v Humennom a okolí záverečný mesiac prázdnin? Tu by ste nemali chýbať!

August, čiže záverečný mesiac letných prázdnin, je už pred dverami. A na akých akciách by ste počas neho v Humennom a okolí nemali chýbať? Tu sú naše tipy.

Ilustračný obrázok k článku Čo ponúkne v Humennom a okolí záverečný mesiac prázdnin? Tu by ste nemali chýbať!
Zdroj: Dnes24.sk

Letné kino

august, amfiteáter v Humennom

Premietanie filmov v amfiteátri pod holým nebom pokračuje aj počas augusta. Tešiť sa môžete na snímky Mimoni (2.8.), Pablo Escobar: Nenávidený a milovaný (9.8.), Mamma Mia! Here We Go Again (23.8.), Boxer a smrť (28.8.) či Zrodila sa hviezda (30.8.). Podrobnosti nájdete tu.

Miro Jaroš

4. august, amfiteáter v Humennom

Pokračujeme tipom najmä pre deti. Veď ktorí drobci by nepoznali Mira Jaroša… Ten si pre ne tentoraz pripravil Amfik Tour, v rámci ktorého sa v auguste predstaví aj práve na humenskom amfiteátri.

Požehnanie lode Bohemia

11. august, Domaša stredisko Dobrá

11. augusta sa v rekreačnej oblasti Domaša Dobrá uskutoční Slávnostné Požehnanie výletnej lode Bohemia. Spojené to bude s exkluzívnym netradičným koncertom pri vode. Predstaví sa Filip Jančík so svojou šou s dvanásťčlenným orchestrom. Filip vypredáva sály doma aj vo svete…

Kinematograf

august, Námestie slobody v Humennom

Do Humenného sa po čase vráti kočovný kinematograf. Jedná sa o „open-air kino“ a v našom meste sa budú od 15. do 18. augusta premietať štyri snímky: Ženy v behu, Hastrman, Trabantom tam a zase späť, Teroristka. Viac info nájdete tu.

Motozraz Svet motocyklov

15.-18. august, Zemplínska šírava

A teraz podujatie, ktoré netreba nijak zvlášť predstavovať… Na motorkárov a nielen na nich bude opäť čakať pri slovenskom mori predĺžený víkend plný zábavy. V dňoch 15. až 18. augusta je na programe Motozraz Svet motocyklov. Okrem iného budete môcť zočiť aj „kúzelníkov“ na motorkách a bicykloch. Viac info tu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Viete o ňom? Na Sídlisku III v Humennom vyrástlo workoutové ihrisko.

OBRAZOM: Na Sídlisku III si môžete zacvičiť na novom workoutovom ihrisku
7
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM