Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Čitateľ nám poslal parádne fotky zo Šíravy: Na takéto kúpanie si trúfne málokto!

Zábery, ktoré dokážu strhnúť pozornosť. Presne také nám poslal náš čitateľ. Pochádzajú zo Šíravy a zachytávajú nevšedné kúpanie :)

Ilustračný obrázok k článku Čitateľ nám poslal parádne fotky zo Šíravy: Na takéto kúpanie si trúfne málokto!
4
Galéria
Zdroj: R.S.

Minulý týždeň sa s nami čitateľka Lucka podelila o naozaj krásne obrázky. Na svojej prechádzke pri Šírave zachytila pekné scenérie. No a tentoraz vám prinášame ďalšie zaujímavé zábery zo zemplínskeho mora.

Tie nám poslal ďalší z našich čitateľov. Do redakcie nám napísal, ako zaujímavo spolu so svojimi známymi strávil voľné chvíle na Zemplínskej šírave počas tohtoročnej zimy. A priložil k tomu aj spomínané fotografie, ktoré určite upútajú vašu pozornosť.

Mladý muž nám prezradil, že prvé tohtoročné kúpanie v šíravskej vode má už za sebou a nemusel čakať ani na otvorenie letnej sezóny. Symbolické odomknutie vôd si urobili s kamarátmi totiž spolu, keď ešte počas zimy sekerou vytvorili dieru do vtedy ešte zamrznutej hladiny zemplínskeho mora. „Išlo o prípravu bazéna,“ vysvetlil pre náš spravodajský portál.

Skupinka mladých otužilcov si potom dopriala kúpanie, na ktoré by nenabral odvahu len tak hocikto. A tiež si užila pokojnú atmosféru bez prívalu letných turistov. A aby toho nebolo málo, chalani si chceli skúsiť viac než kúpanie sa vo vlastnoručne vysekanom bazéne v zamrznutej hladine Šíravy.

Pochválili sa nám aj zábermi, na ktorých je vidieť, že si takýto netradičný relax vychutnávali pri zapadajúcom slnku až do úplnej tmy. Veď si to pozrite v priloženej fotogalérii…

Zaujímavé zábery zo Šíravy: Takéto kúpanie si tam dopriala partia kamarátov
4
Galéria
Zdroj: R.S.
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM