Rôzne

Čítajte ako prví: Leto nekončí, chystá sa veľká akcia na námestí! Už o týždeň

Tento víkend sú to Pamätné dni mesta Humenné, o týždeň sa môžu Humenčania tešiť na veľký gurmánsky festival! Čo znamená predovšetkým množstvo lokálnych špecialít, pochutín, vín, piva, ale tiež rôzne atrakcie pre dospelých aj mladšie ročníky.

Ilustračný obrázok k článku Čítajte ako prví: Leto nekončí, chystá sa veľká akcia na námestí! Už o týždeň
Zdroj: Dnes24.sk

Organizátori michalovského Zemplín festu sa rozhodli ešte počas tohto leta zorganizovať takýto gurmánsky festival v spolupráci s mestom aj na humenskom Námestí slobody. Na 12. až 14. septembra si nič iné neplánujte :-)…

„Po úspešnom Zemplín feste v Michalovciach sme sa rozhodli ešte toto leto pripraviť festival aj v Humennom. Veríme, že nám vyjde v ústrety počasie, tak ako nám vyšlo v ústrety vedenie mesta a zavedieme aj v tomto meste tradíciu gurmánskeho festivalu,“ povedal pre Humenné24 jeden z organizátorov podujatia Ľubomír Tongeľ, ktorý okrem michalovského Zemplín festu stojí aj za ďalšími gurmánskymi akciami zameranými na podporu potravinárskych firiem ako sú napríklad Zoborské slávnosti v Nitre či Beer fest na Bukovci pri Košiciach.

Okrem lokálnych špecialít, mliečnych či mäsových pochutín, dobrého vína, piva i destilátov nebude chýbať ani hudobný program či rôzne súťaže a atrakcie pre detí aj dospelých. Podrobnosti vám prinesieme už čoskoro!

Čítajte ako prví: Leto nekončí, chystá sa veľká akcia na námestí! Už o týždeň
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM