Rôzne

Chodník medzi Tyršovou ulicou a Hubkovou je už opravený: Objavila sa aj takáto kritika

V Humennom je už hotová oprava poškodeného chodníka na Ulici osloboditeľov v úseku medzi Tyršovou ulicou a Hubkovou. Pozrite si foto z miesta.

Ilustračný obrázok k článku Chodník medzi Tyršovou ulicou a Hubkovou je už opravený: Objavila sa aj takáto kritika
9
Galéria

Peší už môžu na Ulici osloboditeľov v Humennom, konkrétne v úseku medzi Tyršovou a Hubkovou, využívať opravený chodník. Ten by mal po vyznačení čiar slúžiť aj pre cyklistov.

Podľa informácií, ktoré poskytla samotná humenská radnica, viceprimátora mesta Andreja Semanca prekvapili niektoré názory, ktoré kritizovali, že po rekonštrukcii chodníka prídu deti na Sídlisku II A o možnosť sánkovania.

„Chcel by som reagovať na to, že Mesto znehodnotilo ten malý kopček a deti zo sídliska sa nebudú mať kde sánkovať. Pri rekonštrukcii sme museli urobiť isté terénne úpravy, aby sa tam mohli dať obrubníky a zasypali sme aj trochu zeminy. Nikto však nič nespotvoril, práve naopak," uviedol Semanco, podľa ktorého sa po úprave bude dať na tomto mieste sánkovať ešte lepšie.

Doplnil, že ak by to niekomu nevyhovovalo, fanúšikovia sánkovania môžu ísť do neďalekého parku medzi humenským zámkom a amfiteátrom.

Ako to vyzerá aktuálne, si môžete napokon sami pozrieť. Prinášame vám fotogalériu po oprave chodníka medzi Tyršovou a Hubkovou.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

V Humennom opravili chodník na Ulici osloboditeľov. Pozrite si fotky z miesta
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM