Rôzne

Chcete si v Humennom a okolí dopriať pekné zážitky? Odhaľujeme tohtotýždňové lákadlá!

Máte v pláne si v Humennom a okolí dopriať počas tohto týždňa pekné zážitky? Môžu vám v tom pomôcť i tieto akcie, ktoré radíme zažiť...

Ilustračný obrázok k článku Chcete si v Humennom a okolí dopriať pekné zážitky? Odhaľujeme tohtotýždňové lákadlá!
Zdroj: Dnes24.sk

Utorok-piatok: FC Barcelona na Zemplíne

Začnime v neďalekých susedných Michalovciach, kde sa od utorka do piatku koná dorastenecký futbalový turnaj Michalovce Cup 2019 a ten bude mať opäť kvalitné obsadenie. Zahrá si na ňom i španielsky gigant FC Barcelona a zo Španielska príde aj ďalší popredný klub FC Sevilla. Okrem domácich Michaloviec sa zo Slovenska šiesteho ročníka turnaja zúčastní aj Dunajská Streda. Šesticu účastníkov doplní grécky Olympiakos Píreus a poľská Legia Varšava.

Piatok: Letné kino

V piatok sa bude v rámci Letného kina premietať v amfiteátri v Humennom od 21:00 hod. film Pablo Escobar: Nenávidený a milovaný. Popis: Pablo Escobar. Meno, ktoré ste už určite počuli. Myslíte si ale, že už o ňom viete všetko? V novom trileri sa v úlohe legendárneho narkobaróna predstaví oscarový a charizmatický Javier Bardem. Sfilmovaný príbeh jedného z najväčších zločincov všetkých čias má prekvapivého rozprávača. Novinárku a televíznu celebritu, ktorá s Escobarom prežila vášnivý milenecký vzťah, hrá vo filme Bardemova životná partnerka, Penélope Cruz. Escobar, brutálny zločinec, bezohľadný vrah, narkobarón, vládca kokaínového impéria, a zároveň jeden z najbohatších a najnebezpečnejších ľudí planéty tej doby.

Nedeľa: Požehnanie lode Bohemia

V nedeľu o 19:30 hod. sa v rekreačnej oblasti Domaša Dobrá uskutoční Slávnostné Požehnanie výletnej lode Bohemia. Spojené to bude s exkluzívnym netradičným koncertom pri vode. Predstaví sa Filip Jančík so svojou šou s dvanásťčlenným orchestrom. Filip vypredáva sály doma aj vo svete…

Nedeľa: Divadlo na námestí

Ďalšia nedeľa a ďalšie podujatie v rámci série Kultúrne leto čaká Námestie slobody v Humennom pri Fontáne lásky. Tentoraz sa od 17:30 hod. predstavia herci divadla Na doske s rozprávkou Marfušine dobrodružstvá.

Sledujte nás aj na našom Facebooku Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Neuniklo vám? FOTORECEPT na najobľúbenejšie jedlo Zemplína – holúbky.

FOTORECEPT: Takto si pripravíte chutné holúbky, naj jedlo zo Zemplína
18
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM