Rôzne

Chcete si spríjemniť voľné chvíle? Tipy na zaujímavé akcie v Humennom na najbližšie dni

Doprajte si oddych vďaka zaujímavým podujatiam. Prinášame vám niekoľko tipov na také, ktoré sa uskutočnia v Humennom počas tohto týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Chcete si spríjemniť voľné chvíle? Tipy na zaujímavé akcie v Humennom na najbližšie dni
Zdroj: Dnes24.sk

Štvrtok/nedeľa: Čo sme komu urobili 2

Vo štvrtok a v nedeľu, vždy o 19:30 hod., dáva Kino Fajn pokračovanie úspešnej komédie Čo sme komu urobili. Popis: Claude a Marie Verneuilovi čelia novej kríze. Ich štyri dcéry a ich manželia, David, Rachid, Chao a Charles, sa rozhodli opustiť Francúzsko. Každý z nich k tomu má dobrý dôvod. Ale čo rodičia? Tí urobia všetko preto, aby im mladí neodišli niekam na druhý koniec sveta. Pokračovanie úspešnej francúzskej komédie vás opäť zaručene rozosmeje.

Piatok: Via Arto Band

V piatok od 20:00 hod. sa v History Art & Music Clube koná koncert kapely Via Arto Band a Via Arto acoustic Band. Kapely si pripravili pestrý repertoár tanečných a rockových piesní. Speváčky Dominika Kračanská a Laura Durňáková sa predstavia aj sólovými piesňami.

Piatok: DJ EKG Bday Party

V Arena Night Clube sa v piatok v noci uskutoční DJ EKG Bday, pričom na tejto párty sa predstaví slovenská dídžejská špička a headlinerom bude švédsky producent Sebjak, pre ktorého to bude premiéra na Slovensku.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste ju? Dnes sme vám priniesli aj fotogalériu extrémne nízkej hladiny Domaše, ktorá odhalila aj základy zatopeného domu…

FOTKY nízkej hladiny Domaše
11
Galéria
Zdroj: TASR

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM