Tomáš Šuhajda Rôzne

Charitatívna zbierka mladých Humenčanov: Pri odovzdávaní hračiek nečakaná zápletka

Partia mladých Humenčanov zorganizovala ešte začiatkom marca ples, ktorý odštartoval jednu skvelú myšlienku. Plesom sa totiž začala zbierka hračiek pre deti z detského domova v Humennom. Pri odovzdávaní však natrafili na menší problém. :-)

Ilustračný obrázok k článku Charitatívna zbierka mladých Humenčanov: Pri odovzdávaní hračiek nečakaná zápletka
Zdroj: Dnes24.sk

Výnimočné na celej myšlienke je, že za tým stáli mladí ľudia, ktorí nemali za sebou žiadnu organizáciu či značku a ani inú motiváciu – jednoducho sa rozhodli spojiť zábavu s túžbou pomôcť a potešiť aj iných.

Hračky boli počas veľkonočných sviatkov odovzdať humenskému detskému domovu. Deťom navyše pripravili zaujímavý program a strávili s nimi príjemné popoludnie.

„Boli sme prekvapení, koľko hračiek sa napokon podarilo vyzbierať. V humenskom decáku nebolo toľko detí, aby ich všetky využili a tak časť z nich putovala aj do detského domova v susednom Vranove nad Topľou,“ vysvetľuje jeden z organizátorov tejto charitatívnej akcie Tomáš Marcinov.

Tu sa však príjemné starosti neskončili. „Aj tak nám zostalo ešte dosť hračiek a uvažovali sme, koho by sme mohli nimi najviac potešiť. Potom nás napadlo, že v Humennom máme tranzitné centrum, kde je množstvo malých a ťažko skúšaných detí. Neváhali sme ani chvíľu a v centre náš dar radi prijali,“ uzavrel tento mladý Humenčan.

VIDEO: Zábery z plesu, ktorý odštartoval celú zbierku.

Ples, ktorý ukončil sezónu, odštartoval niečo výnimočné!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM