Rôzne

Centrum voľného času Dúha v Humennom má nového riaditeľa: Kto sa ním stal?

Humenské školské zariadenie Centrum voľného času Dúha sídliace v južnej časti Námestia slobody spoznalo meno svojho nového riaditeľa.

Ilustračný obrázok k článku Centrum voľného času Dúha v Humennom má nového riaditeľa: Kto sa ním stal?
Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovala Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom, primátor mesta Miloš Meričko vymenoval nového riaditeľa Centra voľného času Dúha. Stal sa ním Marián Balko, ktorý vzišiel z výberového konania. Počas tohto týždňa mu bol odovzdaný menovací dekrét, na základe ktorého nastúpil do svojej funkcie.

„Centrum voľného času Dúha je školské zariadenie, náplňou činnosti ktorého je výchova a vzdelávanie detí a mládeže v ich voľnom čase a vytváranie podmienok pre záujmovú činnosť mladej generácie v oblasti kultúry, estetiky, techniky, prírodovedy a ekológie, spoločenských vied, telovýchovy, športu a turistiky,“ ozrejmila Dochánová.

Vedeli ste, že CVČ je nástupnícka organizácia po Okresnom dome pionierov a mládeže, ktorý v Humennom vznikol v roku 1958? Ten začínal svoju činnosť v priestoroch humenského zámku.

Názov Centrum voľného času nesie od roku 1994, o dva roky neskôr bol pridaný aj prívlastok Dúha. V súčasnosti je v Centre voľného času DÚHA v 58 záujmových útvarov, ktoré vedú 10 interní a 14 externí zamestnanci.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Postrehli ste tieto fotky? Na ZŠ Pugačevovej si zriadili múzeum starovekého Egypta…

OBRAZOM: Múzeum a prednáška o starovekom Egypte na ZŠ Pugačevovej
10
Galéria
Zdroj: ZŠ Pugačevova

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM