Futbal Hokej

Čakali ich zápasy u súperov: Ako sa darilo humenským športovým klubom?

Hokejisti MHK Humenné a rovnako aj futbalisti FK Humenné na svoje posledné zápasy cestovali. Ako sa im darilo na ľade resp. trávniku súpera?

Ilustračný obrázok k článku Čakali ich zápasy u súperov: Ako sa darilo humenským športovým klubom?
Foto: Rastislav Búgel

Hokejisti MHK Humenné ešte v piatok odohrali na ľade MHK Martin zápas druhého kola prvej hokejovej ligy a pred 1 612 divákmi podľahli domácemu celku tesne 4:3. Dva góly Humenčanov strelil Roman Žitný a jeden Filip Vaško.

Najbližší zápas čaká MHK Humenné na domácom ľade a bude to poriadne derby. V stredu 19. septembra od 17:30 hod. privíta HK Dukla Ingema Michalovce. Domáci nastúpia v nových dresoch aj s menovkami.

Futbalistov FK Humenné čakal sobotu zápas 9. kola tretej ligy na ihrisku poslednej Plavnice a odniesli si odtiaľ všetky tri body, keď domáci celok zdolali presvedčivo 4:2. Dva góly Humenčanov zariadil Vladimír Voroňák, po jednom pridali Predrag Radovanović a Marcel Balog. Zápas sledovalo 200 divákov.

Humenskému klubu patrí aktuálne piata priečka. Najbližší zápas odohrajú v sobotu 22. septembra. Na domácom štadióne privítajú Veľké Revištia. Úvodný hvizd rozhodcu zaznie o 15:00 hod.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM