Zuzana Ročeňová Rôzne

Brány akvaparku na Šírave sa otvoria už o pár dní: TAKTO ľudia ušetria na vstupnom!

Na Šírave sa chystá veľkolepé otvorenie letnej turistickej sezóny a sprístupnenie verejnosti dlho očakávaného „Vodného sveta“ v Thermalparku. Ľudia sa pri tejto príležitosti určite potešia, pri vstupe totiž ušetria peniaze.

Ilustračný obrázok k článku Brány akvaparku na Šírave sa otvoria už o pár dní: TAKTO ľudia ušetria na vstupnom!
Zdroj: Dnes24.sk

Otvorenie letnej turistickej sezóny je naplánované na 15. júna o 16:00 na parkovisku pred Thermalparkom v stredisku Medvedia hora, Kaluža. „Od 10:00 hod budú prebiehať športové súťaže, hry, majstrovstvá vo vodných disciplínach, o 14:00 je naplánovaná generálka a o 16:00 hod. otvoríme vody Zemplínskej šíravy,“ informoval starosta obce Kaluža Ján Čuchran.

Na pódiu, ktoré bude umiestnené na parkovisku pred budovou Thermalparku sa predstavia napríklad Marián Čekovský, Peter Bič Project, folklórne súbory Zemplínik, Topľan, spevácka skupina Kalužanka, ale aj skupiny Kamaráti, The Fusion či M. Dufinec & Inkognito. K dispozícií budú gastro stánky s chutným jedlom a množstvo atrakcií pre najmenších.

Brány Thermalparku sa po prvý raz otvoria pre verejnosť 15. júna už od 10:00 hod. A návštevníci sa už teraz môžu tešiť, keďže pri tejto príležitosti ušetria na vstupnom. „Pre návštevníkov je nachystaná 50% zľava na vstupnom v dňoch 15. –16. júna. A ak sa nám podarí v nedeľu bude sprístupnený aj vonkajší bazén s termálnou vodou,“ prezradil Čuchran.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM