Rôzne

Blížia sa Dni obce Brekov: Takýto program je pripravený v dedine pri Humennom

Leto je bohaté aj na rôzne zaujímavé podujatia v dedinách. A jedno také sa uskutoční aj v susednej obci Brekov, kde je pripravený takýto program...

Ilustračný obrázok k článku Blížia sa Dni obce Brekov: Takýto program je pripravený v dedine pri Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Uplynulý víkend bolo v Brekove živo a to konkrétne na hrade, kde sa uskutočnili Drugethovské hradné slávnosti. Zaujímavý program je v tejto dedine pripravený aj na ten prichádzajúci víkend (27. a 28. júl), tentoraz však v tamojšom Dome kultúry a na futbalovom ihrisku. Uskutočnia sa totiž Dni obce Brekov 2019.

V sobotu odštartujú v Dome kultúry príhovorom starostu obce a 16:00 hod. a o pol hodinu neskôr by sa už mala predstaviť prvá z folklórnych skupín. Vystúpia FS z Brekova, FS zo Sačurova a FS Vranovčan. Od 19:30 hod. bude program pokračovať voľnou zábavou.

V nedeľu sa Dni obce presunú na futbalové ihrisko, kde program odštartuje o 13:00 hod. Prebiehať bude súťaž vo varení guľášu, futbalový turnaj o pohár starostu obce a tiež aj voľná zábava.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Pamätáte sa? Práve Brekov vyhral naši hlasovaciu súťaž o NAJ obec v Humenskom okrese. Po vyhlásení výsledkov sme vám priniesli fotogalériu z tejto dediny. Pozrite si ju.

Dedina, ktorá v našom hlasovaní bodovala najviac: Obrazom z obce Brekov
15
Galéria
Zdroj: TASR

Hl. foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM