Rôzne

Beznádejne vypredané kino Fajn: Pozrite si FOTO z premiéry humenského filmu Nezabúdaj na sny!

Podľa našich informácií už v pondelok ráno boli lístky v pokladnici kultúrneho strediska vypredané... A z tých, čo sa im podarilo na film dostať, zdá sa, že opäť nikto neoľutoval! Pozrite si fotografie z premiéry humenského filmu Nezabúdaj na sny.

Ilustračný obrázok k článku Beznádejne vypredané kino Fajn: Pozrite si FOTO z premiéry humenského filmu Nezabúdaj na sny!
Zdroj: Dnes24.sk

Aké pocity prežíval bezprostredne po premiére filmu jeho hlavný autor Daniel Kontuľ? „Nový projekt znamenal pre filmový štáb istú výzvu, s ktorou sme občas zápasili, no včerajšia premiéra a potlesk divákov sú tým najkrajším ocenením našej práce. Rád by som sa poďakoval všetkým ľudom, ktorí si našli čas a prišli,“ povedal mladý talentovaný Humenčan.

Daniel verí, že ľudia pochopili posolstvo filmu a to nielen po obsahovej stránke, ale posolstvo projektu ako celku- byť lepším mladým človekom, dá sa to…

„Na záver by som chcel povedať všetkým, ktorí majú svoje sny, aby na nich nezabudli, pretože ten môj sa práve včera splnil,“ doplnil režisér a hlavný kameraman filmu Nezabúdaj na sny.

Foto: Vladimír Babík

FOTO z premiéry humenského filmu Nezabúdaj na sny
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM