Rôzne

Bežecký Most cup v Humennom: Netradičná trasa povedie popri troch mostoch

Netradičná, takmer 7-kilometrová trasa vedúca popri troch mostoch pri rieke Laborec bude hlavným ťahákom bežeckého podujatia Most cup, ktoré sa uskutoční v nedeľu 28. septembra so štartom a cieľom v Humennom. Na 1. ročník športovo-spoločenskej akcie pozývajú organizátori všetky vekové kategórie.

Ilustračný obrázok k článku Bežecký Most cup v Humennom: Netradičná trasa povedie popri troch mostoch
Zdroj: Dnes24.sk

Rudolf Gregorovič z organizačného tímu podujatia informoval, že trasa nedeľného behu v Humennom povedie konkrétne popri valaškovskom, sninskom a lackovskom moste v susedstve rieky Laborec. Preteky odštartujú o 14-tej kategóriou detí a dorastencov, pre ktorých však pripravili organizátori kratšiu trať. 

Trasa dlhá takmer 7 kilometrov je určená pre súťažiacich juniorov a dospelých. „Očakávame, že si k nám prídu zabehať v rámci tréningu aj bežci z regiónu, ktorí sa chystajú na októbrový Medzinárodný maratón mieru v Košiciach,“ podotkol Gregorovič.  

Pestrý sprievodný program

Súčasťou sprievodného programu podujatia bude aj prezentácia rýchlych strojov v réžii Humenského nezávislého motorkárskeho klubu na Južnom námestí, kde bude zároveň sústredený skákací hrad pre deti. Návštevníci Most cupu sa ďalej môžu tešiť na zumbu s Nikolou a vystúpenie leteckých modelárov v areáli Základnej školy Dargovských hrdinov. 

Foto: ilustračné  

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM