Tomáš Šuhajda Rôzne

Baby, pripravené na leto? Cviky od humenského profi trénera pre sexi zadok do plaviek! FOTO

Letná sezóna sa blíži a nechcené kilá na niektorých partiách už neschováte pod svetre a kabáty. Zisťovali sme u profi trénera z Humenného, čo pomáha pre sexi zadok do plaviek. Ako si ho čo najrýchlejšie vylepšiť? Toto sú naj cviky, aby ste mohli ukázať svoje ladné krivky.

Ilustračný obrázok k článku Baby, pripravené na leto? Cviky od humenského profi trénera pre sexi zadok do plaviek! FOTO
Zdroj: TASR

Humenčan Braňo Brecík (27) sa napriek stále mladému veku venuje práci osobného trénera už dosť dlhú dobu a ako nám potvrdil, v období s pribúdajúcim teplom a slnečnými lúčmi je aj on vždy vo väčšej permanencii. „Čo vieme spraviť s mojím zadkom? Ako sa čo najrýchlejšie zbavím tučiku v oblasti pása? Skrátka – pomôž mi do bikín…“ opísal Braňo najčastejšie požiadavky z úst svojich zverenkýň, vrátane tých potenciálnych.

Ako vzápätí vraví, v prvom rade je potrebné upraviť stravovacie návyky. „Špeciálne pre tento účel – rýchlo do formy, aplikujeme takzvaný stravovací reset v kombinácii so správnym a cieleným tréningom,“ priblížil osobný tréner z nášho mesta. Zdôraznil, že six-pack sa formuje v kuchyni a nie vo fitku. „Ale zadočku a stehnám je potrebné dať zabrať nadštandardne,“ poznamenal ďalej Braňo.

Spolu s kolegyňkou pripravili pre portál Humenné 24 malú ukážku cvikov, ktoré vám môžu dopomôcť k vytúženému cieľu – sexi zadku. Pozrite si ich v našej fotogalérii obrazom. „Na konci tréningu je vhodné zaradiť ešte kardio v trvaní 20–30 minút, ideálne je zvoliť si stepper, na ktorom aktivita nadväzuje zaťažovaním odtrénovaných partií,“ doplnil Braňo.

Ako dodal na záver, dôležité je si uvedomiť, že zaznamenaná zmena do obdobia plavkovej sezóny nie je maximum, ktoré sa dá dosiahnuť. Predstavuje ideálne obdobie, kedy sa človek vie namotivovať, no v nastúpenom trende treba zotrvať a získať omnoho viac.

Cviky aj s popisom nájdete vo fotogalérii!

titulné foto: ilustračné

OBRAZOM: Humenský profi tréner radí, cviky pre sexi zadok do plaviek!
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM