Rôzne

Autovlaková preprava na linke Humenné - Bratislava zlacnie: Koľko po novom zaplatíme za lístok?

Presne pred rokom začal z Humenného do Bratislavy a späť premávať prvý vnútroštátny autovlak na Slovensku. Ak ste si ho obľúbili, máme pre vás dobrú správu. Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) informovala o pripravenej úprave cien lístkov.

Ilustračný obrázok k článku Autovlaková preprava na linke Humenné - Bratislava zlacnie: Koľko po novom zaplatíme za lístok?
Zdroj: Dnes24.sk

Nešoférovať tú ďiaľku, ale oddýchnuť si a nechať si priviesť svoje auto do cieľa, kde ho môžete opäť využívať. To je to, čo ponúka autovlak šoférom na linke Humenné – Bratislava. Už čoskoro táto autovlaková preprava zlacnie.

„Od začiatku januára 2016 ZSSK znižuje ceny pre prepravu autovlakom s výškou do 160 cm a pre motocykle. Autovozeň jazdí v nočnom vlaku R 614/615 Zemplín na linke Bratislava – Źilina – Košice – Humenné a späť. Jednosmerný lístok bude lacnejší o 10 eur, čo predstavuje zlacnenie o 10 až 20 % z doterajšej ceny (podľa počtu osôb vo vozidle),“ informovala riaditeľka Odboru komunikácie ZSSK Jana Morháčová.

Kým napríklad jednosmerný lístok z Humenné do Bratislavy stojí vodiča s autom do 160 centimetrov 49,90 eur, po novom to bude 39,90 eur. Obojsmerný stojí momentálne 89,90 eur, od prvého januára 2016 to bude 74,90 eur…

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM