Marcel Mojžiš Krimi

Autobus sa čelne zrazil s autom: Nehoda dopadla tragicky, cestu uzavreli

AKTUALIZOVANÉ! Tragédia na ceste. Linkový autobus sa približne o piatej hodine poobede čelne zrazil s osobným autom. Nehoda dopadla žiaľ tragicky. O život prišiel jeden človek, cestu museli po nešťastí uzavrieť.

Ilustračný obrázok k článku Autobus sa čelne zrazil s autom: Nehoda dopadla tragicky, cestu uzavreli
Foto: Slávka Kellová

Tragické následky mala dopravná nehoda, ktorá sa stala vo štvrtok okolo 17. hodiny na ceste za obcou Nižný Hrabovec, okres Vranov nad Topľou, smerom na Strážske. Hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Prešove Daniel Džobanik informoval, že tam došlo k zrážke linkového autobusu a osobného auta.

Doplnil, že podľa predbežných informácií pri nehode utrpel smrteľné zranenia vodič osobného auta, jeho spolujazdkyňa mala ťažké zranenia. Zranenie údajne utrpel aj vodič autobusu. Podľa službukonajúceho operačného dôstojníka z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove, v aute boli zakliesnení dvaja ľudia.

Podľa krajského policajného hovorcu sa v čase nehody v autobuse viezlo aj niekoľko cestujúcich. Cestu na úseku, kde došlo k nešťastiu, po búračke uzavreli. Príčiny tragickej dopravnej nehody vyšetrujú.

Ak ste boli svedkom tragickej zrážky, alebo máte z nehody zábery, pošlite nám ich na mail suhajda@global24.sk.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM