Rôzne

Areál ZŠ Hrnčiarska sa dočkal, obnovili nástupnú plochu: Prejdite sa ňou prostredníctvom VIDEA

Areál Základnej školy Hrnčiarska v Humennom je už v novom šate. Zrekonštruovali jeho nástupnú plochu. Pozrite si zábery z miesta.

Zdroj: Dnes24.sk

V stredu pred dvoma týždňami odovzdali zástupcovia humenskej radnice stavenisko – areál Základnej školy Hrnčiarska realizátorovi stavebných prác. Začala sa tak rekonštrukcia nástupnej plochy.

„Školský areál Základnej školy Hrnčiarskej 13 má novú tvár. V predchádzajúcom týždni prebiehali v areáli školy stavebné práce a väčšia časť školského areálu dostala nový asfaltový povrch. Aj vďaka tomu bude prechod cez školský areál bezpečnejší, aj keď v areáli školy je ešte čo opravovať,“ uviedla včera škola na sociálnej sieti.

Investičný balíček 488 177,52 eur s DPH okrem rekonštrukcie areálu ZŠ Hrnčiarska obsahuje aj ďalšie opravy viacerých lokalít v meste.

A to konkrétne: rekonštrukciu miestnych komunikácií na Sídlisku Poľana (I. etapa po ulicu Iljikčana), výstavbu nového úseku chodníka na Brestovskej ulici, rekonštrukciu chodníka na Gaštanovej ulici s odvodnením, rekonštrukciu chodníka na Vihorlatskej ulici, rekonštrukciu chodníka na Ševčenkovej ulici pri zeleninovom trhovisku, odvodnenie a rozšírenie spevnenej plochy pri bytovom dome Osloboditeľov 2, bezbariérový prístup k chodníku pri rieke Laborec od bytového domu Třebíčska 11, opravu chodníka od podchodu na Chemlonskej ulici, opravu chodníka medzi bytovými domami Laborecká 7 – 8, opravu chodníkov v areáli MŠ Kudlovská, opravu chodníka od križovatky Sninská – Jasenovská po križovatku Jasenovská – Čulenova, opravu chodníka s doplnením dlažby za okresným súdom a vyasfaltovanie jestvujúceho chodníka na Laboreckej 72 – 75.

Pozrite si zrekonštruovanú nástupnú plochu v reáli ZŠ Hrnčiarska aj v pripojenej fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

V OBRAZOCH: Pozrite si areál ZŠ Hrnčiarska po rekonštrukcii nástupnej plochy
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM