Rôzne

Amfik Šírava fest zverejnil prvé kapely: Prinášame vám ich mená

Leto pri slovenskom mori bude patriť aj Amfik Šírava festu. Ten sa uskutoční v júli. A známe su už aj prvé mená účinkujúcich.

Ilustračný obrázok k článku Amfik Šírava fest zverejnil prvé kapely: Prinášame vám ich mená
4
Galéria
Zdroj: zdroj: B.K.

Prinášame vám prvé informácie ohľadom tohtoročného Amfik Šírava festu a už aj prvé mená potvrdených účinkujúcich. Toto známe podujatie sa uskutoční počas letných prázdnin, konkrétne dňa 26. júla. Konať sa bude na amfiteátri v rekreačnom stredisku Hôrka na Zemplínskej šírave.

Prvé potvrdené mená

Spomínané hudobné podujatie na Šírave odštartuje v piatok 26. júla a potrvá do skorého rána do soboty. Amfik Šírava fest už zverejnil aj prvé mená účinkujúcich, ktorých si budú môcť návštevníci tejto akcie pozrieť a vypočuť. Jedna kapela je zo západného a druhá zase z východného Slovenska.

Organizátori zverejnili, že prvá potvrdená hudobná skupina, ktorá počas tohtoročného Amfik Šírava festu vystúpi je Horkýže Slíže. Prezradili aj to, že druhou potvrdenou kapelou sú Heľenine oči.

Obrovské prekvapenie

Na aké ďalšie mená sa počas tohto ročníka návštevníci môžu tešiť? Už teraz je isté, že medzi hudobnými hosťami nebudú len umelci z domácej hudobnej scény.

Od organizátorov vieme, že účasť potvrdil aj zahraničný hosť, ktorý bude širokej verejnosti predstavený už čoskoro a to v marci. „Bude to obrovské prekvapenie,“ doplnil na záver manažér Amfik Šírava festu Boris Karch.

Známe hudobné podujatie na Šírave: Prezradilo prvé mená účinkujúcich
4
Galéria
Zdroj: B. Karch

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM