Rôzne

Aktuálne info z humenského kúpaliska: V tento deň plánuje zatvoriť svoje brány

Letné prázdniny sa posunuli do svojho záveru a slnečné počasie láka užiť si posledné vodné radovánky. Zisťovali sme, kedy má v pláne zatvoriť brány humenské kúpalisko.

Ilustračný obrázok k článku Aktuálne info z humenského kúpaliska: V tento deň plánuje zatvoriť svoje brány
Zdroj: TASR

Letné prázdniny sa chýlia ku koncu a školský rok už klope na dvere. Posledné prázdninové dni ešte lákajú k vode a túto možnosť ponúka aj vonkajšie kúpalisko v Humennom. Letné radovánky sa však pomaly končia a nás zaujímalo, kedy vlastne humenské letné kúpalisko plánuje zatvoriť svoje brány a aj to, ako to vyzerá s tohtoročnou sezónou, čo sa týka jeho návštevnosti.

„Prevádzka na letnom kúpalisku sa začala 16. júna, koniec sezóny máme naplánovaný na posledný prázdninový deň – nedeľu 2. septembra 2018. V tento deň bude letné kúpalisko otvorené posledný deň,“ uviedla pre Humenné 24 Mária Míčková z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

Z pohľadu návštevnosti považuje radnica túto sezónu za podpriemernú. „Štatistiky nám trochu pokazil jej chladný začiatok koncom júna a začiatkom júla. Mierne zlepšenie nastalo od konca júla a v doterajšom priebehu augusta, ale to už len zmierni úbytok návštevníkov zo začiatku sezóny,“ poznamenala Míčková.

Tohtoročným rekordným bol z hľadiska návštevnosti deň sobota 04. augusta 2018, keď na letné kúpalisko zavítalo 920 návštevníkov.

Mesto Humenné investovalo pred začiatkom letnej sezóny do rekonštrukcie a údržby letného kúpaliska vyše 30 000 eur. Rozšíril sa priestor pri plaveckom bazéne zámkovou dlažbou, opravili sprchy pri plaveckom bazéne a komplet sociálne zariadenia. Zakúpený bol tiež automatický vysávač na čistenie stien a dna v bazénoch.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM