Rôzne

Akcia pre športuchtivých: Lackovský lesný beh preverí vašu kondičku

Viete o tom? Otestovať svoju kondíciu a porovnať sa ostatnými budete môcť onedlho v Lackovskom lesnom behu. Čítajte viac.

Ilustračný obrázok k článku Akcia pre športuchtivých: Lackovský lesný beh preverí vašu kondičku
Zdroj: TASR

Máte chuť si zašportovať a to tak, že porovnáte svoju kondíciu s tými ostatnými? Zaujímavú možnosť ponúka v tejto súvislosti Lackovský lesný beh. Behať sa bude pritom po asfalte, poľných cestách či lesných cestách a chodníkoch.

Lackovský lesný beh sa uskutoční 22. septembra. Ako informujú organizátori, registrovať sa dá na mieste, ale aj online do 15. septembra, pričom takto uhradené štartovné je lacnejšie. (Krátka trať 5€ / 8€, dlhá trať 10€ / 15€.)

Na výber sú pritom teda dve trate. Krátka- 10 kilometrov, prevýšenie 370 metrov a dlhá- 27 kilometrov, prevýšenie 800 metrov. Dlhá trať bude viesť aj cez územie obce Pichné.

Pred samotným štartom pretekov- 12:00 hod. dlhá trať a 13:00 hod. krátka trať, odštartujú už o 10:00 hod. aj detské preteky. Registrovať na mieste sa bude dať od 8:00 hod.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

A keď sme už pri Lackovciach, v minulosti sme vám z nich priniesli túto fotogalériu. Obec, ktorá je síce v okrese najmenšia, rozhodne má čo ponúknuť.

OBJEKTÍVOM: Pozrite si krásy najmenšej dediny Humenského okresu
25
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM