Tlačové správy

Akcia na Východe v americkom štýle: Film, popcorn, coca cola a keksíky ZADARMO

Na východnom Slovensku zas bude o zábavu postarané. Prichádza k nám "Amerika na kolesách". Čítajte podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Akcia na Východe v americkom štýle: Film, popcorn, coca cola a keksíky ZADARMO
Zdroj: US Embassy

V auguste sa chystá roadshow po Slovensku Amerika na kolesách. Počas 15 dní spolu s americkými diplomatmi navštíviia až 26 miest. Možno aj vás. Skontrolujte mapu. Ste tam?

Roadshow, ktorá čiastočne kopíruje Cestu hrdinov SNP sa začne 13. augusta na Brezovej pod Bradlom a končíme na oslavách SNP v Banskej Bystrici.

"Pripravili sme pre vás super kvíz o vecné ceny. Poradíme vám ako sa dostať do Ameriky, či už za prácou, alebo študovať. Večer budeme premietať americké filmy a diskutovať s vašimi lokálnymi hrdinami, ktorým cesta do USA zmenila život, uvádzajú organizátori na svojom webe.

Aj do miest na východnom Slovensku zavíta karavan americkej ambasády v rámci roadshow „Amerika na kolesách“ a premietnu pre občanov dokumentárny film o Rock and rolle s názvom Free to rock. Túto zábavu si môžete užiť napríklad v Sabinove, Bardejove, LipanochSnine, ale aj vo Vranove nad Topľou, Trebišove, či Sobranciach.

Pripavili aj zdarma malé občerstvenie v americkom štýle – popcorn, coca colu a oreo keksíky. Americká ambasáda navštevuje mestá po Slovensku v rámci osláv 100 rokov vzťahov so Slovenskom.

Program roadshow

Ráno (11:00 –14:00)
11:00 Otvorenie roadshow a výstavy americkým diplomatom
11:30 Vedomostný kvíz*
13:00 Predstavenie výmenných a grantových programov ambasády
13:30 Spýtajte sa amerického diplomata *každý kto sa zapojí získa vecnú cenu, čím viac správnych odpovedí tým lepšia cena

Večer (19:30 – 22:00)
20:00 Otvorenie roadshow a výstavy americkým diplomatom
20:20 Premietanie filmu*
21:45 Spýtajte sa amerického diplomata **pred a počas premietania filmu bude možnosť zapojiť sa do vedomostného kvízu a získať cenu, čím viac správnych odpovedí tým lepšia cena

Foto: Ilustračné

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: US Embassy
Zdroj: US Embassy
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM