Tomáš Šuhajda Rôzne

Aj takéto mená dostali bábätká v Humennom: Salome, Francesca, Elisa a to nie je ešte všetko!

Niekoľko malých Humenčanov narodených v roku 2015 bude svojich menovcov hľadať medzi rovesníkmi len veľmi ťažko. Niektorí rodičia vybrali totiž pre svoje potomstvo zopár vskutku netradičných krstných mien. Veď posúďte sami.

Ilustračný obrázok k článku Aj takéto mená dostali bábätká v Humennom: Salome, Francesca, Elisa a to nie je ešte všetko!
Zdroj: TASR

V utorok sme vám priniesli článok o tom, aké mená dávali v uplynulom roku rodičia v Humennom svojim bábätkám najčastejšie. Ak to ušlo vašej pozornosti, článok nájdete tu.

Teraz sme však zaostrili na tie najnetradičnejšie mená, ktoré dali svojim ratolestiam humenskí rodičia v roku 2015. A vymýšľali veru všelijaké krstné mená. Pozrite si teda prehľad tých, ktoré sa medzi TOP desiatku najčastejšie používaných u nás rozhodne nedostanú.

Medzi netradičnými dievčenskými krstnými menami boli Salome, Hailey, Daria, Tamia, Elisa či Francesca,“ uviedla pre Humenné 24 Mária Míčková z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

Aj niektorí z chlapcov si len ťažko vo svojom okolí nájdu menovca. Možno to nie sú až tak netradičné krstné mená ako vyššie uvedené dievčenské, ak však na niekoho zvoláte Artur, Rafael, Félix alebo Leonard, väčšinou to vzbudí pozornosť. A po meste budú už čoskoro pobehovať aj mladučkí Humenčania narodení v minulom roku práve s týmito menami.

Môže vás zaujímať:

Hrdí sa ním aj vaše dieťa? TOP 10 dievčenských a chlapčenských mien humenských novorodencov

Toto je 10 najčastejších priezvisk Humenného!

Pre mamičku Denisu je to jej prvé dieťa. Prvou Humenčankou roku 2016 sa stala Bianka

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM