Tomáš Šuhajda Rôzne

Aby vám neušlo, čo sa chystá v Humennom: Stačí jeden klik a PREHĽAD akcií na tento týždeň máte ako na dlani

Nový týždeň je tu. Aby ste boli pripravení nielen na svoje pracovné či školské povinnosti, máme pre vás šikovný ťahák na chystané akcie. Nájdete v ňom prehľad vybraných podujatí, na ktoré môžete v Humennom vyraziť.

Ilustračný obrázok k článku Aby vám neušlo, čo sa chystá v Humennom: Stačí jeden klik a PREHĽAD akcií na tento týždeň máte ako na dlani
Zdroj: TASR

Už teraz mi chýbaš

Na trochu romantiky môžete vyraziť do Kina Fajn v stredu a vo štvrtok, vždy o 19:30. Tralier k premietanému filmu si pozrite na prvom videu pod článkom.

Milly (Toni Colette) a Jess (Drew Barrymore) boli odjakživa najlepšími kamarátkami. Od detstva spolu zdieľali absolútne všetko – tajomstvá, oblečenie, dokonca aj chlapcov, s ktorými chodili. Návštevy bujarých večierkov plných alkoholu a drog či vyvádzanie hlúpostí im zostali z mladosti až do dospelosti. V živote ale raz nastane chvíľa, keď sa každý musí začať správať dospelo… Alebo nie? Snažiť sa žiť „dospelo“ má ale rôzne podoby. Priateľstvo Milly a Jess je však stále pevné ako skala a život je jednou veľkou zábavou. Každá zábava však raz skončí a pre Milly s Jess to platí dvojnásobne.

Dedo je lotor

A čo tak trochu zábavy. Tú by vám mala zaručiť komédia Dedo je lotor, ktorá bude v humenskom kine premietaná v piatok a v nedeľu, taktiež vždy o 19:30. Tralier nájdete na druhom videu.

Jason Kelly (Zac Efron) má pred sebou skvelú budúcnosť. Je na najlepšej ceste stať sa partnerom v prestížnej advokátskej kancelárii a o týždeň si berie za manželku dcéru svojho šéfa. Dobre vychovaný mladý muž však neuvážene súhlasí, že odvezie svojrázneho starého otca Dicka (Robert De Niro) na jarné prázdniny…a svadba je zrazu v nedohľadne! Divoké študentské večierky, barové bitky a nikdy nekončiace karaoke noci si Dick vychutnáva plnými dúškami a Jason sa chtiac-nechtiac vezie s ním. Keď sa najlepšia party ich života blíži ku koncu, dedo s vnukom zistia, že napriek tomu, že sú tak rozdielni, ich predsa len niečo spája…

Párty so známym talianskym DJ-om

Arena Night Club po menších úpravách tento piatok opäť otvára svoje brány a prichystaná je veľká párty. Hlavnou hviezdou bude taliansky producent DJ IVANIX, ktorý príde na Slovensko prvýkrát a len do Humenného. Viac si môžete prečítať aj tu.

Sezóna tanca je tu!

Do pozornosti dávame aj tipy na dva sobotňajšie plesy. Na programe je už osemnásty Reprezentačný ples mesta Humenné „Kubánska noc“, ktorý sa uskutoční v Estrádnej sále Domu kultúry. Okrem neho sa iní Humenčania chystajú na II. Reprezentačný ples ľudí dobrej vôle, ktorý sa uskutoční na Domaši v stredisku Dobrá. Viac o týchto plesoch sa dočítate tu:

V štýle Kubánskej noci, moderátorom známy herec. Čo čaká návštevníkov mestského plesu?

Príďte sa zabaviť na ples, ktorý pomôže

Danka a Janka

Teraz niečo aj pre mladšie ročníky. Do humenského kulturáku zavíta v nedeľu bábkové divadlo Babadlo s hrou Danka a Janka. Ide o dramatizáciu pôvodného slovenského textu spisovateľky Márie Ďuríčkovej. Predstavenie sa začína o 15:00.

Futsal: Angels Humenné – Prešov

A na záver jedna športová pozvánka. V Humennom si čoraz viac fanúšikov nachádza futsal. Miestny tím Angles hrá 3b extraligu a v sobotu od 17:00 ho v rámci ôsmeho kola čaká Prešov. Posledný domáci zápas odohrali hráči Angels pred vyše tisíckou divákov… Podarí sa im azda vypredať športovú halu?!

foto: ilustračné

Už teraz mi chýbaš, Dedo je lotor - trailer
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM