Rôzne

5 podujatí tohto víkendu, ktoré v Humennom a okolí fakt stoja za to

Viete o nich? Vybrali sme pre vás 5 akcií, ktoré sa počas tohto víkendu uskutočnia v Humennom a okolí a ktoré podľa nás fakt stoja za to. Tu sú...

Ilustračný obrázok k článku 5 podujatí tohto víkendu, ktoré v Humennom a okolí fakt stoja za to
Zdroj: Dnes24.sk

Oslavy v Lackovciach

Lackovce tento víkend oslávia 700. výročie prvej písomnej zmienky o obci. A v susednej dedine je pripravený atraktívny program! V sobotu sa na tamojšom futbalovom ihrisku predstaví okrem iných známa skupina Heľenine oči, v nedeľu zase FS Chemlon a Drišľak. Kompletný program nájdete tu.

Most Cup

V sobotu sa v Humennom uskutoční 4. ročník športových súťaží (cyklistika, beh) pre všetky vekové kategórie s názvom Most Cup. Trasy budú viesť cez humenské mosty. Podujatie štartuje o 12:00 hod. Jeho súčasťou budú aj sprievodné akcie (od 14:00 hod.) – vystúpenie leteckých modelárov, atrakcie pre deti či hudba. To všetko na Južnom námestí a na ihrisku ZŠ Dargovských hrdinov.

Futbalový zápas

V sobotu 7. októbra je v Humennom na programe aj zápas 12. kola štvrtej futbalovej ligy Sever medzi domácim FK a Spišským Podhradím, pričom pôjde o duel prvého so štvrtým. Hrá sa na ihrisku Pri mlyne. Úvodný hvizd rozhodcu zaznie o 14:30. Humenné v tejto sezóne ešte neprehralo, z 33 možných získalo 31 bodov. Natiahnu domáci úspešnú sériu?

TVM Metallica Tribute

Teraz niečo pre milovníkov tvrdšej muziky. V sobotu večer sa v humenskom podniku Nostalgia Music Pub koná koncert košickej skupiny TVM Metallica Tribute. A tá čerpá inšpiráciu od najväčších rockových a heavymetalových kapiel…

Večer v kine

V nedeľu večer si môžete prísť oddýchnuť do humenského Kina Fajn, kde od 20:00 budú premietať americkú drámu Hora medzi nami. – Dvaja náhodní spolucestujúci, muž a žena, sa s malým lietadlom zrútia uprostred zasnežených hôr. Po čase sa v týchto extrémnych podmienkach medzi nimi vytvorí silné puto. Keď si uvedomia, že k nim žiadna pomoc nepríde, vydajú sa na nebezpečnú a ďalekú cestu naprieč divočinou. Počas nej sa učia vzájomnej tolerancii a nájdu v sebe silu, o ktorej nemali ani tušenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM