Krimi

19-ročný mladík čelí obvineniu: Toto stváral v humenskom podniku!

Humenskí policajti dnes obvinili 19-ročného mladíka z obce Kamenica nad Cirochou (okr. Humenné) z prečinu krádeže. Pozrite si, čo podľa polície vykonal.

Ilustračný obrázok k článku 19-ročný mladík čelí obvineniu: Toto stváral v humenskom podniku!
Zdroj: TASR

Obvinený mladý muž podľa polície prišiel počas noci zo včera na dnes k jednému z podnikov na Laboreckej ulici v Humennom, kameňom, ktorý našiel na zemi, rozbil na jednom z okien sklo v oblasti kľučky a cez vzniknutý otvor, rukou okno z vnútra otvoril.

„Následne vošiel do podniku, v ktorom z chladiarenského boxu zobral plechovku energetického nápoja, túto otvoril, odpil z nej, a presunul sa k prechodovým dverám. Na nich za použitia noža, ktorý našiel v podniku, urobil otvor v tvare kruhu, cez ktorý sa presunul do druhej časti podniku s úmyslom, že tam niečo odcudzí. Medzitým prišli na miesto policajné hliadky, pred ktorými sa schoval do práčovne,“ uviedol krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Ten zároveň dodal, že tam ho vypátral policajný pes a policajti ho zadržali. Džobanik uviedol, že poškodením tento mladík spôsobil škodu v celkovej výške 116,87 eur a škodu odcudzením energetického nápoja vo výške 1 euro.

Džobanik informoval, že policajti obvineného mladého muža po vykonaní procesných úkonov umiestnili do cely policajného zaistenia a spracovali podnet na jeho vzatie do väzby.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM