Krimi

Zrážka áut na Ševčenkovej v Humennom: Nehoda si vyžiadala ťažké zranenia!

Na Ševčenkovej ulici v Humennom došlo k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej sa ťažšie zranili dvaja ľudia. Ako a prečo došlo k havárii?

Ilustračný obrázok k článku Zrážka áut na Ševčenkovej v Humennom: Nehoda si vyžiadala ťažké zranenia!
Zdroj: TASR

Polícia po nehode začala trestné stíhanie a súčasne súčasne vzniesla obvinenie 43-ročnému mužovi z Udavského z prečinu ublíženia na zdraví.

„Doposiaľ bolo zistené, že včera 4.2. krátko pred pol šiestou hodinou tento muž viedol svoje osobné motorového vozidlo zn. VW po štátnej ceste II/559 na Ul. Ševčenkovej v Humennom smerom od obce Kochanovce do mesta Humenné. Pri predbiehaní iného vozidla jazdiaceho rovnakým smerom neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, poveternostným podmienkam, stave a povahe vozovky, s vozidlom dostal šmyk a následne s ním narazil do protiidúceho vozidla zn. Fiat,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Vodičom druhého auta bol 47-ročný muž z Kamenice nad Cirochou a v aute sa nachádzal aj spolujazdec. „V dôsledku zrážky vozidiel  došlo k zraneniu oboch mužov, s predbežnou dobou liečenia viac ako 42 dní,“ poznamenala Migaľová s tým, že obvinený vodič utrpel zranenia s predpokladanou dobou liečenia 10 až 14 dní. 

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM