Rôzne

Znovuzrodený humenský zimák predstavia verejnosti: Deň otvorených dverí!

Okrem strechy nové mantinely, zvuková technika, vynovené osvetlenie, šatne, bufet... Pozrieť si to všetko už čoskoro budete môcť na vlastné oči.

Ilustračný obrázok k článku Znovuzrodený humenský zimák predstavia verejnosti: Deň otvorených dverí!
Zdroj: Dnes24.sk

26. júla odštartovala rekonštrukcia zimného štadióna v Humennom. Dôvodom bol havarijný stav strechy, obnovy sa však dočkali aj mnohé iné súčasti interiéru. „Počas rekonštrukčných prác sa vymenila strecha štadióna, namontovali sa nové mantinely s plexisklami, vynovilo sa jeho osvetlenie a šatne, pribudla rampa pre imobilných divákov. Takisto sa zlepšili priestory na regeneráciu športovcov, skultúrnilo sa občerstvovacie zariadenie a namontovala sa špičková zvuková technika,“ zhrnula Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

Deň otvorených dverí

A čoskoro si to všetko budete môcť prísť obzrieť na vlastné oči. Radnica v spolupráci s MHK Humenné organizuje pre verejnosť Deň otvorených dverí. Uskutoční sa vo štvrtok 17. novembra. Jeho súčasťou bude prehliadka priestorov i derby zápas s Trebišovom.

Program pre verejnosť:

  • hokejový zápas 1. ligy dorastu MHK Humenné – HC Lučenec so začiatkom o 10.30 hod.
  • prehliadka priestorov pre verejnosť: 11.00 – 14.00 hod.
  • hokejový zápas 2. ligy mužov MHK Humenné – HK 2016 Trebišov so začiatkom o 17.30 hod.

Zvolili iný prístup

Primátorka mesta Jana Vaľová na margo rekonštrukcie vyzdvihla prínos nového sponzora MHK, ktorý do štadióna taktiež investoval. „Keď sme už opravovali strechu, ktorú poškodil začiatkom roka silný vietor, po dohode s vedením klubu sme sa rozhodli, že sa pustíme do rozsiahlejšej rekonštrukcie. Teší ma, že sa urobilo to, na čom sme sa dohodli. Aj po negatívnych skúsenostiach s bývalým nájomcom štadióna sme tentoraz zvolili iný prístup. Mojou podmienkou ako primátorky mesta bolo to, že nové vedenie najprv musí investovať z vlastných peňazí do zlepšenia vybavenia štadióna, a potom sa môžeme rozprávať aj o ďalšej podpore hokeja v meste,“ uviedla Jana Vaľová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM