Rôzne

Známa kapela sa spojila s Mariánom Čekovským: Vznikol poriadne uletený song

Kapela Smola a Hrušky má nový song. V spolupráci zo známym hudobníkom a humenským rodákom Mariánom Čekovským vznikla pesnička, ktorá vás vráti v čase.

Ilustračný obrázok k článku Známa kapela sa spojila s Mariánom Čekovským: Vznikol poriadne uletený song
Zdroj: Dnes24.sk

Punkoví romantici z kapely Smola a Hrušky v spolupráci s Mariánom Čekovským vypustili do sveta uletený prázdninový šláger Kurmi, ktorý nás pretočí o tridsať rokov späť. Recesia, sarkazmus, ale aj dvojzmysly a poukázanie na to, ako sa zmenila doba. Výsledkom je príbeh z prázdnin, ktorý si už len málokto z terajších mladých fanúšikov dokáže predstaviť.

„S kapelou sa poznáme už roky, krstil som im DVD 13 životov a hrali sme spolu na viacerých akciách. Vždy, keď majú nejaké aktivity v Košiciach, zastavia sa u mňa. Spoko doniesol novú skladbu, preniesli sme sa do roku 1986 a vznikla táto radostná óda na staré zlaté časy, prázdninovanie na dedine u babky a zažívanie rôznych dobrodružstiev s kamarátmi a okatými láskami,“ opísal vznik spoločného songu známy rodák z Humenného Marián Čekovský.

„Od začiatku sme vedeli, že to musí byť originálne a absurdné. Napadlo mi do hlavných postáv obsadiť zvieratá a pokúsiť sa o nemožné, aby zahrali dej, ktorý je v skladbe,“ povedal frontman kapely Smola a Hrušky Spoko Kramár.

A výsledok? Ten si môžete pozrieť práve teraz.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM