Krimi

Zmizli parohy, lebka, zubárska fréza a to nie je zďaleka všetko. Tínedžerov obvinili z kurióznej zlodejiny

Humenský vyšetrovateľ obvinil zo zločinu krádeže troch mladíkov (14,16,22) z Medzilaboriec. Na tom by dnes možno nebolo nič extra zvláštne. Prečítajte si ale zoznam vecí, ktoré zmizli z rodinného domu. Kradne sa už naozaj všetko?

Ilustračný obrázok k článku Zmizli parohy, lebka, zubárska fréza a to nie je zďaleka všetko. Tínedžerov obvinili z kurióznej zlodejiny
Zdroj: TASR

Obvinená trojica prišla podľa krajského policajného hovorcu Daniela Džobanika k prerábanému – neobývanému rodinnému domu na Ul. Kpt. Nálepku v Medzilaborciach. „Prešli cez neuzamknutú bránku ku vchodu domu na ktorom vytrhli preglejku priskrutkovanú namiesto vchodových dvier,“ uviedol Džobanik.

Vo vnútri podľa ďalších slov policajného hovorcu prekonali ešte jedny dvere. „Ukradli odtiaľ 3 páry jeleních zhodov, 9 kusov srnčích parohov s lebkami, 1 kus srnčích parohov na drevenom podstavci, 1 kus srnčej zhody, 1 kus lebky z neznámeho zvieraťa, 6 kusov dolných čeľustí, dva akumulačné skrutkovače, hifi vežu, 2 kusy dekoračných mačiet, reproduktor a DVD prehrávač,“ priblížil Džobanik. To ešte nie je ale všetko.

Podľa policajného hovorcu obvinení následne vyšli von z rodinného domu a prešli k zadnej časti dvora, kde na garáži rozbili okno a z garáže ukradli zubársku frézu. „Spôsobená škoda bola predbežne vyčíslená na najmenej 750 eur,“ uzavrel Džobanik.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM